6 måder at bruge trappetrin på 

Punkter vi kommer omkring

Når man tænker på trappetrin forstiller man sig en sten til at løse niveauforskelle op til en hovedindgang eller bagindgang, men der findes mange forskellige måder at bruge trappetrin i sin have. Trappetrin giver et moderne look og er ekstrem funktionel.

 

En god måde at opfriske sin havens udseende er at etablere trappetrin rundt i haven, vi har herunder beskrevet 5 gode måder at inkorporere trappetrin på.

1. Forskudte trappetrin

I stedet for at lægge ens trappetrin lineær kan man forskyde dem for at give et spændende visuel udseende. Trappetrin fås i mange forskellige størrelser og kan derfor også kombineres i forskellige størrelser for at give spil.

Trappetrin fås i forskellige typer så de enten passer i samme materiale eller skiller sig ud og giver et flot spil til ens belægning.

2. Trin i niveauer med græs

Hvis dit havemiljø har masser af grønt, kan du mikse det elegante design som man får fra trappetrin i beton eller granit med græs eller planter. Græs og grønt giver en masse spil til ens trappe og gør at det ikke er så ”firkantet”.

3. Store trædesten

Passer trappetrin bedre end normale trædesten? Intet problem! Trappetrin er et flot og stort element som nemt kan anvendes som trædesten. Store trappetrin nedbygges nemt i grus og gør at man kan få store og brede trin i forskellige materialer.

4. Udendørs platform af trin

Har du en stor overflade at dække? Så kan vores helt store trin være med til at give en ekstra lang eller store flade. Det er muligt at sætte flere trappetrin ved siden af hinanden for at give et flot og elegant udseende. Har du specielle ønsker af trappetrin kan de produceres efter mål.

5. Har du vand ved grunden?

Uanset om du vil have en nem måde at gå ned til vandet eller blot ønsker en sten der skal markere fronten op til ens vand, så kan et trappetrin klare det for dig. Et trappetrin har en højere vægt end en flise og giver derfor en solid kant. Trappetrinet kan bl.a. både sættes ovenpå eksisterende belægning eller graves ned.

6. Kombiner fliser med trappetrin

Trappetrin er udover at være flotte også ekstrem funktionelle. Trappetrin fås i mange forskellige størrelser hvilket gør man typisk kan en størrelse flise der passer til ens trappetrin. Du kan bl.a. både få et trappetrin i størrelsen 30×60 samt en haveflise 30×60 – dette giver flotte ens linjer til ens belægning og trappeløsning

DEL artiklen
Facebook
Email
Print
Pinterest
Twitter
LinkedIn