Modul 30

Modul 30 indeholder havefliser 15×30, 30×30, 30×60 og 30×90. Modul 30 betyder at fliser i denne kategori har 30 i målet. Modul 30 fliser er flotte og kvalitetsfliser som både kan bruges i indkørsler (Alt efter tykkelse), terrasser og gangstier.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser 1–16 af 17 resultater

ANVENDELSE

Modul 30 fliser har mange anvendelsesmuligheder og kan flot kombineres med hinanden og andre flisetyper samt ligge alene.
Hvor flisen kan holde til at ligge afgøres af tykkelsen på flisen, som hovedregel anbefales der 5 cm tykkelse på terrasser og gangstier hvor der ikke skal køres biler på. 6 cm anbefales i indkørsler og alt efter om der skal tungere trafik på fliserne anbefales det at flisen er tykkere. Hvis man vælger aflange fliser som 30×60 fliser i indkørslen anbefales der at gå op i 8 cm, da flisens form gør at 6 cm ikke er nok. Vi har skrevet under de enkle fliser hvor flisen anbefales at bruges.

 

TREKANTSMÆRKET OG CE MÆRKET

Alle fliser i modul 30 er CE mærket og trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav så du er sikker på at fliser i den højeste kvalitet uanset hvilket mål man vælger.
Fliserne i modul 30 bliver også produceret med 2-Lags beton hvilket betyder at flisen bliver produceret med 2 lag: Et grov lag i bunden og et tyndt fin lag i toppen som giver et ekstra flot udseende til det færdige resultat.

 

LEVERING I HELE DANMARK

Vi leverer fliser i hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer.
Har du specielle forhold i forhold til aflæsning kan du skrive dine ønsker i kommentarfeltet i kurven, så vil chauførerne gøre det bedst mulig for at opfylde dine ønsker.

 

VORES GUIDES HJÆLPER DIG

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når man skal lægge fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”