Modul 40

Modul 40 havefliser indeholder fliserne i målene: 20×40, 40×40 og 40×60. Fliserne er flotte lagt alene, men også flotte i kombination med hinanden og andre størrelser. Fliserne er produceret efter betonvare kontrollens højeste krav hvilket sikre dig kvalitetsfliser.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 14 resultater

Anvendelse

Modul 40 fliser kan benyttes til indkørsler, gangstier og terrasser. Flisernes anvendelsesmuligheder afhænger af tykkelsen på fliserne – de anbefalet anvendelsesmuligheder står på hvert enkelt produkt så du sikkert kan handle efter om du mangler terrassefliser eller fliser til indkørslen.

 

Flotte fliser i høj kvalitet

Fliserne i modul 40 er produceret med 2-Lags beton, det betyder at du får en flise der er produceret af 2 betonlag: En grov beton i bunden og et fint tyndt lag i toppen. 2-Lags beton betyder at du får en flot flise med ekstra fin overflade.

Alle modul 40 fliser er trekants mærket hvilket betyder de er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav og er CE mærket.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven. Chaufføren vil gøre det bedst mulig for at opfylde dine ønsker.

 

Guides

Guides og viden der kan benyttes når man køber modul 40 fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

Spørgsmål og svar?

Har du spørgsmål eller andet der ikke er besvaret på de enkle produkter er du velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på post@staby-fliser.dk

 

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”