Modul 50

Modul 50 indeholder fliserne i målene 25×50 og 50×50 i forskellige tykkelser. Fliserne produceres i forskellige tykkelser så de kan bruges til terrasser, indkørsler og gangstier. Trekantsmærket fliser produceret efter betonvarekontrollens højeste krav.

Viser alle 13 resultater

Anvendelse

Modul 50 fliser er et yderst populært valg indenfor de nyeste trends for belægning. Modul 50 kan både benyttes til indkørsler, terrasser og gangstier. Fliserne er populære da de giver mindre fuger og et minimalistisk udseende. Flisen kan benyttes på forskellige områder alt efter hvilken tykkelse der bliver valgt, vi har beskrevet på det enkle produkt hvor det anbefales at benyttes.

 

2-Lags beton og trekantsmærket

Alle fliserne i modul 50 er produceret med 2-Lags beton hvor den største del af flisen er produceret med grov beton i bunden og med et tyndt fint lag i toppen. 2-Lags beton giver et ekstra flot udseende.

Fliserne i kategorien er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket giver dig en sikkerhed for fliser der overholder kvalitet og styrke. Fliserne er også CE mærket.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når køber modul 50 fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”