Fuglebad på sokkel indvendig poleret, lysegrå H35*Ø35 cm

998,00 kr. / stk

Fuglebad på sokkel indvendig poleret, lysegrå H35*Ø35 cm 998,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 406-9760-012 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

35 cm

Højde

35 cm

Materiale

Granit

Farve

Lysgrå

Skål

Poleret

Dette smukke og funktionelle fuglebad er det perfekte tilbehør til enhver have eller udendørsområde. Med en diameter på 35 cm og en højde på 35 cm er dette runde fuglebad på sokkel lavet i granit og vil være et fantastisk tilføjelse til dit udendørsområde.

Fuglebadet er designet med en poleret skål, der giver en glat og elegant overflade for fuglene at bade og drikke fra. Den runde form og skarpe kanter på skålen skaber en behagelig og rummelig plads til en række fuglearter. Fuglene vil elske at bade og plaske i det klare vand, mens du nyder synet af deres glæde.

Soklen på dette fuglebad er lavet af granit og er designet med en naturlig form, der passer perfekt til den runde skål. Soklen og skålen er adskilte og samles nemt ved at sætte skålen på knoppen på soklen. Denne 2-delt konstruktion gør det også nemt at rengøre fuglebadet og sikrer, at det forbliver frisk og rent til fuglene.

Dette fuglebad er lavet i grå granit, der giver en varm og indbydende farve til enhver have. Granit er også et meget holdbart materiale, der vil modstå vejrforhold og almindelig slid, hvilket gør det til en langsigtet investering i dit udendørsområde.