Galvaniseret anretterbord / grillbord / pizzabord 70x74x125 cm Hyldehøjde 27 cm

6.895,00 kr. / stk

Kun 1 tilbage på lager

Galvaniseret anretterbord / grillbord / pizzabord 70x74x125 cm Hyldehøjde 27 cm 6.895,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): galvbordB70L125 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

70 cm

Længde

125 cm

Højde

74 cm

Hyldehøjde

27 cm

Materiale

Coated skifer (Skiferpulver og glasfiber), Galvaniseret stål

Farve

Sort, Stål

Flot og funktionelt anretterbord:

Dit uderum fortjener kun det bedste, og med dette galvaniserede anrettetbord får du netop det. Uanset om du forbereder en lækker grillmiddag for familien, anretter forfriskende drinks til sommerfesten eller forbereder en autentisk italiensk pizzaaften, er dette bord din perfekte partner.

Bordet er ikke blot smukt, men også yderst funktionelt. Med sine ideelle dimensioner på 70x74x125 cm giver det dig rigelig plads til at anrette og forberede mad, bordet kommer også med en flot og rummelig hylde under bordet. Bordet kan bruges som anrettetbord, grillbord, pizzabord og meget mere.

Kvalitet og Holdbarhed:

Kvalitet er alfa og omega, og med dette bord får du intet mindre end topkvalitet. Hele stellet, inklusiv benene, er fremstillet af robust galvaniseret stål, hvilket sikrer en høj grad af holdbarhed og en lang levetid.

Bordpladen er fremstillet af coated skifer – en unik kombination af skiferpulver og glasfiber – kombinerer den elegance med robusthed. Denne komposition sikrer, at bordpladen er både holdbar og vejrbestandig. Dermed kan du trygt lade dit bord stå ude året rundt uden bekymringer.

Nem Vedligeholdelse: Dette bord er designet med tanke på en travl hverdag. Det kræver minimal vedligeholdelse. Stellet kan nemt tørres af med en fugtig klud, mens bordpladen vil bevare sin skønhed og funktion ved lejlighedsvis pleje med læderfedt.