Græske krukker “Delfi” S/3 Ø70/55/40 H60/45/40/

3.196,00 kr. / sæt

-20%
Græske krukker "Delfi" S/3 Ø70/55/40 H60/45/40/ 3.995,00 kr. 3.196,00 kr. / sæt


Varenummer (SKU): 2111/3 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

40 cm, 55 cm, 70 cm

Højde

45 cm, 60 cm, 40 cm

Farve

Brun

Hul i bunden

Ja

Krukkeform

Rund

Typer

Sæt

Med dette smukke sæt af græske krukker “Delfi” får du tre unikke håndlavede krukker i forskellige størrelser, der vil give en autentisk og naturlig følelse til dit hjem eller have.

Krukkesættet er perfekt til at skabe en smuk sammenhængende dekoration i din have eller på din terrasse. Krukkerne kan bruges til at plante forskellige slags blomster, buske eller træer, og vil tilføre dit udendørs område et autentisk og græsk præg.

Krukkerne i Delfi-serien er håndlavet i en lokal bjerglandsby i Grækenland, hvor olivenolieproduktion er en vigtig del af landsbyens kultur. Krukkerne er lavet af ler fra området og brændt i ovne ved hjælp af olivenkerner, der er tilbage fra olieproduktionen. Det gør produktionen af krukkerne bæredygtig og miljøvenlig.

Krukkerne har en flot rund form med smukke linjer nederst på krukken samt 2 “ører” – en på hver side, der gør det nemt at flytte krukken rundt. De har en lys og blød farve, der er karakteristisk for krukkerne fra Delfi-serien, takket være de skønne olivenkerner, der bruges i produktionen.

Delfi-krukkerne er frostsikre og kan derfor stå udenfor hele året rundt. Krukkerne har også 2-3 huller i bunden, hvilket sikrer en optimal dræning af overskydende vand. Vi anbefaler at man fylder krukkerne ⅓ op med lecanødder eller vækstlær for at opnå den bedste dræning.

Med Delfi krukkesættet får du ikke blot smukke krukker i forskellige størrelser, men også kvalitet og bæredygtighed. De er en perfekt tilføjelse til dit hjem eller have og vil tilføre et græsk præg og autenticitet til dine udendørs områder.