Granit dæksel Ø60xH6 cm Mørkegrå

525,00 kr. / stk

Granit dæksel Ø60xH6 cm Mørkegrå 525,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 6711 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores kompasrose bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller kompasrosen, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles kompasrose på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis vægten er over 30 kg) – alt efter hvilket antal kompasrose man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Diameter

60 cm

Højde

6 cm

Materiale

Granit

Kanter

Poleret

Vægt pr. stk

40 kg

Farve

Mørkegrå

Overflade

Jetbrændt

Få fat i vores pålidelige mørkegrå granitdæksel med en stokhugget overflade. Dette dæksel er ideelt til både funktionelle formål som brønddæksel og som en dekorativ detalje i belægningen.

Med en diameter på 60 cm og en tykkelse på 6 cm er vores dæksel solidt og holdbart. Det er let at integrere i forskellige omgivelser og tilføjer et diskret og funktionelt præg til dit udendørsområde.

Uanset om det bruges til at sikre brønden eller som en stilfuld udsmykning, vil vores mørkegrå granitdæksel være en pålidelig tilføjelse til din terrasse, indkørsel eller have.

Få fat i vores flotte mørkegrå granitdæksel i dag og gør dit udendørsområde mere praktisk og stilfuldt!