Hjerteformet fuglebad Grå Ø30 cm

648,00 kr. / stk

Hjerteformet fuglebad Grå Ø30 cm 648,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): Gr567 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

30 cm

Materiale

Granit

Farve

Lysgrå

Skål

Grov

Dette hjerteformede fuglebad er en charmerende tilføjelse til enhver have eller udendørs rum. Lavet af holdbar granit, er dette fuglebad både smukt og praktisk på samme tid.

Fuglebadets hjerteform vil helt sikkert tiltrække alle dine feathered venner, der vil elske at tage en dukkert i den polerede skål. Den glatte overflade gør det nemt for fuglene at hoppe ind og ud af badet, og den grove kant giver dem mulighed for at klamre sig fast og føle sig sikre, mens de bader.

Fuglebadet har en diameter på 30 cm, der gør det til en passende størrelse til at passe ind i de fleste have eller på en altan. Den grå granit, der er brugt til at lave dette fuglebad, giver det et tidløst udseende, der vil se godt ud i enhver haveindretning.

Fuglebadet er også nemt at vedligeholde. Granitten kræver kun en enkel aftørring med en fugtig klud for at fjerne snavs og blade. Hvis det er nødvendigt, kan en mild sæbe også bruges. Det er også en god idé at tømme fuglebadet med jævne mellemrum og fylde det op med rent vand.