Gulvtegl Carbon 24×11,8×4 cm

531,25 kr. / m2

Gulvtegl Carbon 24x11,8x4 cm 531,25 kr. / m2
Der er 676 stk / 19,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): CA24011840 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11,8 cm

Længde

24 cm

Tykkelse

4 cm

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Kanter

Skarpkantet

Antal stk pr. m²

34 stk

Antal stk pr. palle

676 stk

Antal m² pr. palle

19,88 m²

Farve

Brunsort

Velegnet til

Indendørs, Terrasse

Carbon mørke skønhed er ikke blot overfladisk. Dens nuancerede udtryk suppleret med flotte brændinger giver dybde og karakter, hvilket gør hver eneste klinke unik. Den skarpkantede finish uden affasning, skabt ved høj varme produktion, vidner om kvalitet, der matcher dens utrolige æstetik.

Uanset om det er den mørke elegance i en moderne stue, den sofistikerede følelse i et køkken, eller den luksuriøse charme på en terrasse, er Carbon gulvtegl det perfekte valg. Denne alsidighed gør den til et oplagt valg for både indendørs og udendørs projekter.

Dimensioner: Med en bredde på 11,8 cm, en længde på 24 cm, og en solid tykkelse på 4 cm, sikrer Carbon en nem installation og en varig æstetik, der vil imponere i mange år.