Gulvtegl Samsø 24x118x4 cm

437,50 kr. / m2

Gulvtegl Samsø 24x118x4 cm 437,50 kr. / m2
Der er 676 stk / 19,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SA24011840 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11,8 cm

Længde

24 cm

Tykkelse

4 cm

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Kanter

Skarpkantet

Antal stk pr. m²

34 stk

Antal stk pr. palle

676 stk

Antal m² pr. palle

19,88 m²

Farve

Gul

Velegnet til

Indendørs, Terrasse

Samsø teglklinker skaber en beroligende atmosfære med sit ensartede og konsistente farvespil. Dens skønhed ligger i dens enkelthed – en rolig gul tone, der afspejler den rolige skønhed af dansk landskab.

Med den skarpkantede og affasningsfri finish, samt en produktion ved høj varme, er du garanteret en produktkvalitet, der matcher Samsø teglklinkers uovertrufne æstetik.

Uanset om du ønsker at opfriske din stue med et strejf af farve, eller skabe en solrig terrasse, er Samsø gulvtegl det perfekte valg. Med dens harmoniske udseende passer den nemt ind i ethvert designprojekt.

Med målene 11,8 cm i bredde, 24 cm i længde og en robust tykkelse på 4 cm, er Samsø designet for nem installation og en holdbarhed, der vil tjene dig i mange år fremover.