Gulvtegl Skagen 24x118x4 cm

687,50 kr. / m2

Gulvtegl Skagen 24x118x4 cm 687,50 kr. / m2
Der er 676 stk / 19,88 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SK24011840 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.

Specifikationer

Bredde

11,8 cm

Længde

24 cm

Tykkelse

4 cm

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Kanter

Skarpkantet

Antal stk pr. m²

34 stk

Antal stk pr. palle

676 stk

Antal m² pr. palle

19,88 m²

Farve

Cremehvid

Velegnet til

Indendørs, Terrasse

Skagen gulvtegl har en cremehvide farve som er inspireret af den blide skønhed af Skagen’s sandstrande, mens det delikate og ensartede farvespil tilbyder et roligt og behageligt æstetisk udtryk, som både er iøjnefaldende og underspillet.

En tidløs skønhed: Skagens teglklinker kombinerer traditionel charme med moderne elegance. Den skarpkantede finish uden affasning, sammen med den høje varmeproduktion, sikrer en kvalitet, der står tidens test og komplimenterer ethvert designvalg.

Anvendelighed: Uanset om det er til din stue, køkken eller en idyllisk terrasse, passer Skagen gulvtegl perfekt til dine indretningsbehov. Dens unikke farvetone og ensartede design gør den til et alsidigt valg for både indendørs og udendørs projekter.

Dimensioner: Med en bredde på 11,8 cm, længde på 24 cm og en solid tykkelse på 4 cm, er Skagen designet for at tilbyde en enkel installation og en uforlignelig holdbarhed.