Vandsten

Vandsten i granit er et utroligt robust materiale som kræver minimal vedligeholdelse og holder i mange årtier. Vandsten i granit er tunge hvilket gør at stenen står fast selv i uvejr. 

Stort udvalg af vandsten

Hvis du er på jagt efter smukke vandsten er du det rigtige sted, vi har et bredt udvalg af både komplette vandsten og vandsten. Vandsten kan bruges over alt i haven. Vandsten kan stå alene eller pryde din terrasse eller forhave.En vandsten kan også sættes op i forbindelse med et bassin, hvilke vil tilføje liv til bassinet. Du finder både komplette vandsten hvor pumpe, lys, baljer og låg er med i og vandsten alene, hvor tilbehør kan tilsætte efter behov.

 

Har du brug for hjælp? 

Det kan være svært at vælge vandsten, så derfor er vi klar til at hjælpe dig. Vores vandsten fås i komplette sæt med pumpe og sten, men fås også kun som sten. Det kan være forvirrende at sætte sten og pumpe sammen, men vi har samlet den bruge du skal bruge under hvert produkt. Hvis du stadig er i tvivl kan du altid kontakte os på post@staby-fliser.dk eller tel:97491452.