Polyrattan hegn

Vores polyrattan hegn er et flot hegn som giver minimalt vedligehold og har lang levetid. Vores polyrattan er perfekt til at give ro, læ og privatliv.

 
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Polyrattan hegn til haven

Vores polyrattan fås i forskellige modeller så det er muligt at sammensætte et flot hegn med enten træstolper eller stålstolper. Vores polyrattan er håndflettet omkring en ramme i aluminium hvilket giver minmal vedligehold og lang levetid.

Hvordan er polyrattan hegnet lavet?

Polyrattan hegnet er lavet af PE cane 1,3×6 mm og er flettet i mønster omkring en ramme af aluminiumrør som er indvendig forstærket med stål. Polyrattan hegnet er håndflettet hvilket betyder at hver fag er unikt.

Det håndflettede hegn giver struktur med et naturlig udseende.

Sådan vedligeholdelse polyrattan

Er hegnet af polyrattan blevet snavset eller beskidt? Hegnet rengøres nemt med sæbevand og en blød børste. Når du har rengjort hegnet med sæbevand, anbefaler vi at skylde hegnet rent efter med vand.

Polyrattan hegnet kræver ikke maling.

Hvordan opsættes polyrattan hegn?

Polyrattan opsættes som andre hegnstyper ved hjælp af stolper af enten træ eller stål. Polyrattan hegn skrues enten fast på stolper med beslag hvor man skruer en skrue i faget og en i stolpen. Vi anbefaler man bruger cirka 2-3 beslag alt efter hvilken højde man har.