Støjhegn

Støjdæmpende og lyddæmpende hegn til både private og erhverv. Vores hegn fås i forskellige modeller og farver.

 

Filter products

Højde over jord

Velegnet til

Støjhegn til private og erhverv

Skal du have mindsket larm og støj? Så kan du vælge vores støjhegn til at mindske det. Vores støjhegn er ideel hvis du ønsker et afslappende sted som til dagligt er præget af lyd fra biler, lastbiler eller andet støj.

 

Vores støjhegn fås i forskellige modeller alt efter hvilken typen man er til.

 

Lyddæmpende hegn som giver fred tilbage i haven

Vores noisecare serie er opbygget af støjabsorberende materiale af ståluld og beklædt med stål. Hvert modul af noisecare er beklædt med diffusionsåben og UV-stabukuseret membran der sammen med den behandlet ståloverflade dæmper støj.

 

Hvor skal man sætte et støjhegn?

Støjhegn skal placeres tættest mulig på støjkilden, det er dog også vigtigt at man tager faktorer som husets placering, refleksioner i området og støjkilde i betragtning når man placerer sit støjhegn. Det er altid en god ide at sparre med en montør før man opsætter hegnet.

 

Ofte stillede spørgsmål vedr. støjhegn:

  • Hvor højt skal et støjhegn være?

Vi anbefaler når man snakker om støjhegn at hegnet er over 180 cm over jorden, det anbefaler vi for at faget giver den fulde effekt. Fagene kan dog fås fra 80 cm over jord.

 

  • Hvor lang tid holder et støjhegn?

Et støjhegn i træ holder i cirka 15-20 år, mens et støjhegn af metal eller andet vedligeholdelsesfrit materiale over i længere tid. Jo mere man vedligeholder sig hegn – jo længere holdet det.