Bondesten / Herregårdsblokke Lige kanter 14x21x14 cm Gråmix

Fra: 15,10 kr.

Bondesten / Herregårdsblokke Lige kanter 14x21x14 cm Gråmix Fra: 15,10 kr.
Der er 160 stk / 4,71 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-314014005 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Mixet overflade
  • CE-mærket
Levering og afhentning
Vores 14x21x14 bondeblokke bliver fragtfrit leveret ved 682 stk. 14x21x5 blokke bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 14x21x14 kantblokke på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

14 cm

Længde: Ingen valgt

21 cm

Tykkelse: Ingen valgt

14 cm

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Materiale: Ingen valgt

Beton

Låseeffekt: Ingen valgt

Lim

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

4,71 m²

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

34 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

160 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

8,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1360 kg

HOLDBARE BLOKKE

14x21x14 gråmix i høj kvalitet

Herregårdsblokke med skarpe kanter  er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder du får en kantblok der holder sin styrke i mange år. 

1lag 2lagsbeton
emballering blokke

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores gråmix herregårdsblokke i dimensionerne 14x21x14 direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

MANGE MULIGHEDER

FÅ EN FLOT AFGRÆNSNING

Herregårdsblokke med lige kanter anvendes typisk til havemure, højbede, trappetrin og kantafgrænsning.