Herregårdssten 21x28x7 cm Grå Mega

Fra: 10,49 kr.

Herregårdssten 21x28x7 cm Grå Mega Fra: 10,49 kr.
Der er 160 stk / 9,41 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-300907000 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Rustik udseende
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 21x28x7 belægningssten bliver fragtfrit leveret ved 681 stk eller 41 m2. 21x28x7 herregårdssten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 21x28x7 holmegaardsten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

21 cm

Længde: Ingen valgt

28 cm

Tykkelse: Ingen valgt

7 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Slået kanter, Tromlet

Materiale: Ingen valgt

Beton

Overflade: Ingen valgt

1-Lagsbeton

Vægt pr. stk: Ingen valgt

8,82 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1411 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

17 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

160 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

9,41 m²

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

emballering belaegningssten

EMBALLERING

SÅDAN KOMMER DINE STEN

Ved bestilling af hele paller, leverer vi vores grå herregårdssten i dimensionerne 21x28x7 direkte på flisepaller. Dette gør det nemt at transportere dem, og fliserne kommer emballeret for at sikre, at de forbliver på deres plads.

LANG HOLDBARHED

21x28x7 grå i høj kvalitet

Den grå herregårdssten er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav, og er trekant og CE mærket. Det betyder at du får en belægningssten i høj kvalitet der er gennemtestet.

INDKØRSLER, TERRASSER OG GANGSTIER

7 cm herregårdssten 21×28 i grå

Herregårdsstenen har en tykkelse på 7 cm hvilket gør at den kan benyttes til indkørsler, terrasser og havestier. Når du anvender 21x28x7 får du en robust og diskret løsning. Herregårdsstenen kombineres flot samme med de andre herregårdsserier.