Køb hos Staby Fliser & Hegn

Punkter vi kommer omkring

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Staby fliser og hegn, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Staby Fliser og Hegn.

For at indgå en handel i webshoppen skal der allerførst markeres hvilken landsdel produkterne ønskes leveret til. Dette er for at kunne beregne den rigtige fragtpris. Herefter vælges produkter enten i stk. eller antal kvadratmeter. I indkøbskurven er der mulighed for at ændre i ordren, slette enkelte produkter og her oplyses desuden om alle fragtomkostninger. Næste skridt er at gå til betaling, hvor kortoplysningerne indtastes i et nyt og sikkert vindue. Derefter skal du acceptere handelsbetingelserne for at gennemføre ordren. Når betalingen er gennemført skal betalingsvinduet blot lukkes ned igen, og der vil komme en bekræftelse på at betalingen er gennemført. Desuden vil der blive tilsendt en ordrebekræftelse til din private e-mail. Såfremt du skulle have nogle spørgsmål, kan du altid ringe til Staby Fliser og Hegn i butikkernes åbningstid eller evt. sende en mail. Her vil du altid få kompetent rådgivning og få afklaret eventuelle spørgsmål.

Alle aftaler der indgås via online-shoppen på hjemmesiden www.stabyfliser.dk mellem Staby Fliser og Hegn, som driver hjemmesiden, og en kunde sker på disse handelsbetingelser. Kunden skal acceptere betingelserne for at kunne gennemføre en bestilling.

Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser og de oplysninger, der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren. Oplysninger givet i brochurer, på hjemmesiden, i prislister, annoncer, andre tilbud m.v. er uden relevans for bedømmelsen af leverancen.

Kun personer over 18 år med et betalingskort lydende på eget navn kan afgive ordre på stabyfliser.dk. Kunden erklærer ved sin ordreafgivelse at være fyldt 18 år.

Når der er afgivet en ordre via webshoppen på hjemmesiden, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail med en ordrebekræftelse for de bestilte produkter. Der vil efterfølgende blive fremsendt en mail omhandlende leveringstid. Staby-fliser.dk fremsender faktura for leverancen når varerne afsendes, og beløbet hæves altid først ved afsendelsen af varerne.

Staby Fliser og Hegn opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Det er dermed ikke muligt for kunden at se eventuel købshistorik. Staby Fliser og Hegn opfordrer derfor til, at den modtagne ordrebekræftelse og/eller faktura gemmes. Kopi af ordrebekræftelse/faktura kan efterfølgende fremsendes ved henvendelse herom.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner og er eksklusiv forsendelse.

Belægning og andre betonprodukter leveres på specielle paller, og der opkræves en betaling på kr. 162,25,- for hver leveret palle. Ved returnering af palle i hel stand tilbagebetales kr. 125,00.
Ved afhentning af fliser og paller hos kunden opkræves der et fragttillæg på min. kr. 849,-


Granit, tegl, hegn og andre mindre varer leveres på engangspaller uden returret. 


Granitpalle pris kr. 75

Teglpalle pris kr. 215

Hegnspalle pris kr. 162,25 


Andre mindre varer leveres på engangspaller til kr. 75,00 pr. palle.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Såfremt der måtte være ønsker om produkter i andre formater, tykkelser eller farver eller ved ønske om produkter med specialmål, kontakt da venligst vores kundeservice.

Særligt om butiksalg

Butikssalg: køb som er foretaget i vores butik på Staby fliser og hegn.

Ved butikssalg er der INGEN kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.

Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

Levering

Staby Fliser og Hegn ekspederer indgåede ordrer hurtigst muligt. Normalt påregnes en leveringstid på op til 5 hverdage.

Hvis den efterspurgte vare er i restordre, vil det forventede leveringstidspunkt blive oplyst ved ordreafgivelsen til oplyste e-mail adresse.

Levering sker til kundens oplyste adresse eller den under bestillingen anførte alternative leveringsadresse.

Staby Fliser og Hegn er berettiget til at aflæsse varerne på leveringsadressen, selvom kunden ikke er til stede ved leveringen.

NÅR VARERNE LEVERES PÅ LEVERINGSADRESSEN OVERGÅR RISIKOEN FOR VARENS UNDERGANG ELLER TYVERI TIL KUNDEN.

Hvis fragtmanden ikke kan foretage en forsvarlig aflæsning på leveringsadressen, tages leverancen med retur og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale.
En forsvarlig aflæsning indebære at fragtmanden kan stille pallerne på fastunderlag i form af asfalt, fliser eller lignede.
Fragtmanden kan ikke stille varerne på grus, jord eller græs.

Ekstraomkostninger for transport ved gen-levering må påregnes.

Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling “. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling!” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske hos Staby Fliser og Hegn samme dag, som bestillingen er foretaget.

Betaling

De mulige betalingsmåder er:

 • Visa
 • Mastercard
 • Efter aftale (kun erhverv)
 • Kontant (kun butikssalg)
 • Mobilepay
 • ViaBill
 • Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

Betalingsmåde ‘EFTER AFTALE’ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Staby Fliser og Hegn.

Reklamationsret

Eventuel reklamation skal ske skriftligt senest 8 dage efter, at køber er eller burde være blevet opmærksom på forholdet med angivelse af reklamationens art og omfang. I modsat fald har køberen fortabt sin ret til senere at påberåbe sig denne.

NB! Der kan i sjældne tilfælde forekomme kalkudblomstringer på fliserne. Kalkudblomstringer er en naturlig del af betonens hærdningsproces, hvilket er forhold, der er uden for vores indflydelse, og Staby Fliser og Hegn påtager sig derfor ikke noget ansvar herfor. Desuden kan der forekomme farve- og nuancevariationer som følge af de anvendte råmaterialer (sand, sten, cement og vand). Disse forhold har ikke betydning for stenenes holdbarhed, og forholdene kan derfor ikke betragtes som en mangel.
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Staby fliser og hegn inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Returvarer

Staby Fliser og Hegn modtager returvarer og restpartier af varer i ubeskadiget stand.

Hvis vi skal afhente varen/paller på kundens adresse vil man blive opkrævet for returfragt, returfragten har en variabel sats alt efter hvilken mængde og produkt.

For at opnå kreditering af palle og returvarer skal disse returneres senest 6 måneder fra faktureringsdato – såfremt andet ikke er aftalt og påført faktura.

Ved returnering af varer fratages -20% af købsprisen på hele paller og 30% af paller med anbrud.

Fragt afhentet returvarer: 795,00 pr. læs (+ moms)

Paller depositum afhentet retur (under 40 paller) 85 kr. pr. stk. (+ moms)

Paller depositum afhentet retur (min. 40 paller ) 95 kr. pr. stk. (+ moms)

Fortrydelsesfret ved hegnsprodukter

Vores bræddehegn, lægtehegn, raftehegn, klinkehegn, rionet og fiberbeton vedligeholdelsesfri hegn(IVAR planker) bliver specielt fremstillet til dig – såkaldt bestillingskøb.
Selve hegnsfaget bliver fremstillet til bestillingen og dermed ryger fortrydelsesretten på det, derfor er det vigtigt at du tjekker din ordrebekræftelse både med mål og farve – hvis du er tvivl om noget kan du enten besvare ordrebekræftelsen eller sende til post@staby-fliser eller ringe på 97491452.

Hegnstyper der har normal fortrydelsesret
Bullklinke, blokhus og klinkeprofil i komposit. Der er normal fortrydelsesret ved disse produkter da produkterne ikke leveres samlet.
Hvis de forskellige brædder skal specialtilpasses ryger fortrydelsesretten.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reperation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
 • Staby Fliser og Hegn forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

Privatlivspolitik

Du kan læse hvordan vi håndtere dine persondata i vores persondatapolitik