Limestone 2,5 cm “Champagne” Mix læggemønster

469,00 kr.

Limestone 2,5 cm "Champagne" Mix læggemønster 469,00 kr.


Varenummer (SKU): LICH-CHEL25 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores limestone fliser bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles limestone fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Tykkelse

2,5 cm

Farve

Champagne

Materiale

Limestone

Velegnet til

Gangsti, Terrasse

Lad din terrasse eller gangsti udstråle varme og elegance med vores Limestone 2,5 cm Champagne mix Læggemønster. Dette er ikke bare en belægning, det er en mulighed for at tilføje et strejf af klassisk skønhed til dit udendørs rum.

Denne champagnefarvede limestone er iøjnefaldende med sin unikke blanding af lys creme og sandfarver, suppleret af strejf af lidt mørkere nuancer. Over tid falmer limestone champagne i farven og lysner, hvilket giver en smuk og naturlig patina, der kun forbedrer dets naturlige skønhed.

Ud over at være smukt, er dette produkt også praktisk. Det har en skridsikker overflade, hvilket gør det sikkert at gå på, selv i vådt vejr. Denne belægning tåler også salt, så du ikke behøver at bekymre dig om skader forårsaget af vintervejsalt. Og rengøring er en leg, da fliserne kan renses med en højtryksrenser uden at overfladen ændrer sig.

Limestone Champagne i mix mønster kommer i fire forskellige størrelser:

  • 60×90 cm
  • 60×60 cm
  • 29×60 cm
  • 29×29 cm

mix læggemønsteret giver dig mulighed for at skabe et attraktivt og varieret mønster. Med en tykkelse på ca. 2,5 cm er disse fliser ideelle til brug på terrasser og gangstier.

Vores mix læggemønster adskiller sig fra andres da den indeholder flere store fliser.