Natursten “Anticato” 11-14×13-21×2-4 cm

Fra: 24,00 kr.

Natursten "Anticato" 11-14x13-21x2-4 cm Fra: 24,00 kr.


Varenummer (SKU): STA-natursten-3096 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores sten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles trædesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis man bestiller for over 30 kg) – alt efter hvilket antal sten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

11-14 cm

Længde: Ingen valgt

13-21 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2-4 cm

Materiale: Ingen valgt

Natursten

Farve: Ingen valgt

Blå, Gul, Rød

Kanter: Ingen valgt

Slået kanter

Overflade: Ingen valgt

Flammet

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

Ca. 34-40 stk

Antal m² pr. bigbag: Ingen valgt

Ca. 20 m²

Vores ‘Anticato’ natursten er en ægte perle til ens uderum. Denne sten er fremstillet af belgisk limestone og har gennemgået en proces med tromling og brænding for at opnå et robust og unikt udseende.

Anticato-stenen tilbyder en rustik og smuk belægning, der kan tilføje en følelse af naturlig charme til ethvert udendørs område. Med sin form og størrelse er den ideel til brug som trædesten, brudflisebelægning, eller til terrasser og gangstier.

Stenene kommer i en række farver, fra blålige til gullige og rødlige nuancer, hvilket giver en smuk og varieret æstetik. Anticato-stenene har følgende dimensioner:

  • Bredde: 11-14 cm
  • Længde: 13-21 cm
  • Tykkelse: 2-4 cm.

Ved større mængder bliver stenene lavet til ordre. Vi har typisk 1 bigbag stående af til afhentning.
Så hvis du er på udkig efter en sten, der kan tilføje et unikt og naturligt præg til dit uderum, så er vores ‘Anticato’ natursten det perfekte valg.