Natursten “Rumlet” 8-10×12-20×2-4 cm

Fra: 24,00 kr.

Natursten "Rumlet" 8-10x12-20x2-4 cm Fra: 24,00 kr.


Varenummer (SKU): STA-natursten-3106 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Levering og afhentning
Vores sten bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles trædesten på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv (Hvis man bestiller for over 30 kg) – alt efter hvilket antal sten man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

8-10 cm

Længde: Ingen valgt

12-20 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2-4 cm

Materiale: Ingen valgt

Natursten

Farve: Ingen valgt

Blå, Gul, Rød

Kanter: Ingen valgt

Slået kanter

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

Ca. 34-40 stk

Antal m² pr. bigbag: Ingen valgt

Ca. 15 m²

naturligt element til deres udendørs område. Denne sten er fremstillet af belgisk kalksten og har gennemgået en proces med sprængning og tumbling, hvilket giver den et smukt og rustikt udseende.

‘Rumlet’ Natursten er utrolig alsidig på grund af dens form og størrelse. Den kan bruges som trædesten, til at skabe en flot brudflisebelægning, eller til at forbedre udseendet af terrasser og gangstier. Uanset hvordan du vælger at bruge den, vil denne sten tilføje en følelse af naturlig skønhed til dit uderum.

Stenene kommer i en række farver, fra blålige til gullige og rødlige nuancer, hvilket giver en smuk og varieret æstetik. ‘Rumlet’ Natursten har følgende dimensioner:

  • Bredde: 8-10 cm
  • Længde: 12-20 cm
  • Tykkelse: 2-4 cm.

Så hvis du er på udkig efter en sten, der kan tilføje et unikt og naturligt præg til dit landskab, så er vores ‘Rumlet’ Natursten det perfekte valg. Med disse sten får du ikke bare en belægning, men et stykke af naturens skønhed, der kan give dit landskab et helt nyt liv.

Ved større mængder bliver stenene lavet til ordre. Vi har typisk 1 bigbag stående af til afhentning.