Sandsten 6 cm “Olive” Mix læggemønster

869,00 kr.

Sandsten 6 cm "Olive" Mix læggemønster 869,00 kr.


Varenummer (SKU): SAOL-CHEL6 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores sandsten bliver leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles sandsten fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Tykkelse

6 cm

Farve

Olive

Materiale

Sandsten

Velegnet til

Indkørsel

Hvis du er på udkig efter det perfekte mix af robusthed og æstetik til din indkørsel, så er vores Sandsten 6 cm Olive Chelsea Læggemønster netop det, du leder efter.

Vores Olive mix er en sandsten med farvenuancer af grønbrune, lyse brune og et strejf af grå. Det er en særdeles attraktiv kombination, der på smukkeste vis komplementerer de naturlige omgivelser. Når fliserne er våde, minder de om københavner granit, med fine nordiske farver, der tilfører et sofistikeret touch til dit uderum.

Ikke nok med at vores Olive sandsten er smukke at se på, de er også designet til at modstå barske forhold. Fliserne tåler salt og kan renses med en højtryksrenser, hvilket gør dem yderst velegnede til anvendelse i områder med høj trafik, såsom indkørsler.

Vores Chelsea læggemønster inkluderer fire forskellige størrelser:

  • 60×90 cm
  • 60×60 cm
  • 29×60 cm
  • 29×29 cm.

Dette giver dig mulighed for at skabe et unikt og iøjnefaldende design, der virkelig skiller sig ud. Med en tykkelse på 6 cm, er disse fliser exceptionelt robuste og holdbare, ideelle til at håndtere det pres, der ofte opstår i indkørsler.