Havefliser 60x60x6 cm Grå

Fra: 47,08 kr.

Havefliser 60x60x6 cm Grå Fra: 47,08 kr.
Der er 20 stk / 7,14 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-106606000 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • 2-Lagsbeton – ekstra fin overflade
  • CE-mærket
  • Skridsikker
Levering og afhentning
Vores 60x60x6 fliser bliver fragtfrit leveret ved 120 stk eller 43 m2. 60x60x6 betonfliser bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles 60x60x6 fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, kan efter brug returneres 10 steder i Danmark – du kan se alle steder her. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 195 kr. pr stk. Når du afleverer pallerne tilbage giver vi 125 kr retur. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til fliser
Bland fra flere paller Der kan være forskel på ens fliser, selvom det er samme bestilling og produktion. Vi anbefaler derfor, at man mikser fra sine paller for at opnå et naturligt spil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte betonkontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine fliser rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. < strong>Brug ikke højtryksrenser Med tiden kan ens fliser få alger og snavs, her fraråder vi at benytte højtryksrensere, da det kan være med til at ødelægge flisens overflade og gøre den mere modtagelig overfor snavs og alger. Brug det rigtige værktøj Når man skærer fliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge, det gør skærearbejdet let.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

6 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Materiale: Ingen valgt

Beton

Kanter: Ingen valgt

Affasede kanter

Overflade: Ingen valgt

2-Lagsbeton

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

Vægt pr. stk: Ingen valgt

50 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1000 kg

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

20 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

7,14 m²

air emballering 1

AIR EMBALLERING

AIR net og AIR brikker

Vores 60x60x6 i grå bliver leveret på paller med AIR net og AIR brikker. AIR emballering betyder færre hvide skjolder og at det er nemmere at tage fliserne fra hinanden uden der kommer ridser i overflade.

2-LAGSBETON

60x60x6 grå i høj kvalitet

60×60 flisen er støbt af kvalitetsmateriale som er blevet blandet sammen og støbt for at danne den firkantet form en 60x60x6 flise har. Flisen bliver produceret efter betonvare kontrollens højeste krav og er 3. parts overvåget hvilket det betyder at du får en flise der holder sin høje styrke og som holder i mange år.
Den sorte / antracit farve kommer fra den farve flisen er blevet blandet med. Flisens sorte / antracit farve kan falme med årerne da flisen bliver udsat for det danske vejr.

1lag 2lagsbeton tekst

Anvendelse

60×60 flisen er flot til terrasser og gangstier. Tykkelsen på 6 cm gør at flisen ikke kan holde til trafik fra bl.a. biler og varevogne, flisen bliver ofte brugt til terrasser og gangstier hvor der ikke er behov for den ekstra styrke. Hvis der skal køre trafik på området anbefaler vi at gå om i en 8 eller 10 cm tyk flise.

Mønstre og kombinationer

Den funktionelle 60×60 flise kan lægges alene i forskellige mønstre, men er også flot i kombinationer med andre fliser.
Uanset hvilket mønstre får du en smuk terrasse / gangstier med denne 60×60 flise.