varenr: 565010000

Rabatkantsten 12x21x100 cm Grå overkørselkantsten

314,56 kr. / stk

• CE-mærket
• Trekantsmærket
• 3 Parts overvåget

Forventet leveringstid: 1-5 hverdage

Vores produkter leveres med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis leverancen er mindre benytter vi os typisk af den lokale speditør.Når du bestiller har du mulighed for at skrive i kommentarfeltet specielle leveringskrav.Vi påregner os op til 5 dags leveringstid, så kan have opnå den optimale logistik.

Beskrivelse

Rabatkantsten benyttes ofte hvor kanten ikke skal være en hindring.

Rabatkantsten er CE mærket og fremstillet efter betonvarekontrollens højeste krav. Produktion er 3. parts overgået og produkterne er fremstillet i henhold til DS/EN 1340.
Rabatkantsten bliver leveret på paller enten med lastbil, kranbil eller truckbil. Har du specielle ønsker kan de skrives i kommentarfeltet.

Ofte stillede spørgsmål til Rabatkantsten 12x21x100 cm Grå overkørselkantsten

Har du brug for hjælp? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til produktet. Hvis du har andre spørgsmål er vi klar til at hjælpe. Spørg heller en gang for meget, da det er vigtigt du får den rigtige vejledning.

Få hjælp af en ekspert med mange års erfaring fra 

Mandag – torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 07:00 – 16:00

Fang os på mail, telefon eller chat. 

97491452

post@staby-fliser.dk

Vi har et stort varelager af produkter på vores lager. Du kan bestille produkter eller dele af din ordre til afhentning i kurven. Du vil modtage en bekræftelse når vi har fundet varerne. 

Vi bestræber os altid på hurtig levering selv i højsæson. Den forventede leveringstid er vores forventning, til at kunne leverer varen. Dog kan højsæson og uforudsete begivenheder gøre at vi ikke kan nå at få varen ud. Hvis vi ikke kan få varen ud, indenfor de 5 dage / eller din ønskede dato, kontakter vi dig vedr. leveringsdato. 

 

BEMÆRK at forventet leveringsdato ikke betyder, at vi har det på lager i vores butik i Ulfborg.

ofTE KØBT SAMMEN

 
 

Indhent tilbud

Ved større ordre kan du indhente et tilbud af en vores dygtige rådgivere.