varenr: 1989

Havefliser 20x20x6 cm Gyldenmix

5,00 kr. / stk

Model udgået – har stået noget tid

Ca. 120 m2

Forventet leveringstid: 1-5 hverdage

Vores produkter leveres med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis leverancen er mindre benytter vi os typisk af den lokale speditør. Når du bestiller har du mulighed for at skrive i kommentarfeltet specielle leveringskrav. Vi påregner os op til 5 dags leveringstid, så kan vi opnå den optimale logistik.

Beskrivelse

20x20x6 flisen er støbt af kvalitetsmateriale som er blevet blandet sammen og støbt. Flisen bliver produceret efter betonvare kontrollens højeste krav og er 3. parts overvåget hvilket det betyder at du får en flise der holder sin høje styrke og som holder i mange år.

Vi anbefaler altid at bestille ekstra fliser da enkle fliser kan have fejl.

Vi anbefaler altid du kommer ud og ser varerne før køb, da man IKKE kan reklamere over produkterne, efter de er leveret.

Trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket sikrer dig et produkt i højest mulig kvalitet.
Havefliser bliver leveret på paller enten med lastbil, kranbil eller truckbil. Har du specielle ønsker kan de skrives i kommentarfeltet.

Ofte stillede spørgsmål til Havefliser 20x20x6 cm Gyldenmix

Har du brug for hjælp? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til produktet. Hvis du har andre spørgsmål er vi klar til at hjælpe. Spørg heller en gang for meget, da det er vigtigt du får den rigtige vejledning.

Få hjælp af en ekspert med mange års erfaring fra 

Mandag – torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 07:00 – 16:00

Fang os på mail, telefon eller chat. 

97491452

post@staby-fliser.dk

 
 

Indhent tilbud

Ved større ordre kan du indhente et tilbud af en vores dygtige rådgivere.