Sandsten 6 cm “Sahara” Mix læggemønster

869,00 kr.

Sandsten 6 cm "Sahara" Mix læggemønster 869,00 kr.


Varenummer (SKU): SASA-CHEL6 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker
  • Natursten
Levering og afhentning
Vores sandsten bliver leveret med fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente stenene, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles sandsten fliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.

Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Tykkelse

6 cm

Farve

Sand

Materiale

Sandsten

Velegnet til

Indkørsel

Vores Sahara sandsten er som en hyldest til naturen med dens gyldne, gullige farver. Det særlige ved denne sten er dens unikke fossiler, striber og andre naturlige underværker, som giver hver flise et særligt udtryk og gør din indkørsel til noget helt særligt.

Men disse Sahara sandstensfliser er mere end bare smukke at se på. De er også ekstremt holdbare og tåler salt, hvilket gør dem ideelle til klimaer, hvor vinteren bringer sne og is. Du kan endda rengøre dem med en højtryksrenser, uden at overfladen ændrer sig.

Disse fliser kommer i vores Chelsea læggemønster, der indeholder følgende størrelser:

  • 60×90 cm fliser
  • 60×60 cm fliser
  • 29×60 cm fliser
  • 29×29 cm fliser

Dette mønster giver en smuk variation og gør det muligt at skabe et unikt og tiltalende design. Med en tykkelse på ca. 6 cm, er disse fliser ideelle for indkørsler, der skal modstå det konstante pres fra køretøjer.

Hvis du er på udkig efter en indkørsel, der kombinerer robusthed med æstetik, er vores Sandsten 6 cm Sahara Chelsea Læggemønster det oplagte valg. Inviter naturens underværker ind i dit hjem med disse smukke og holdbare sandstensfliser.