2B murelementer

En enkel og klassisk blok med masser af anvendelsesmuligheder. Blokken bliver produceret med en overkant der er affaset og afrundet. Blokken stables og sikres let med blokkens tapper.

Viser alle 3 resultater

Anvendelsesmuligheder med 2B murelementer

2B murelementer anvendes oftest til at bygge lave mure op. Vi anbefaler at der ikke bliver bygget højere end 0,5 m. Hvis der skal bygges en højere mur skal der støbes bag muren – vi anbefaler at bruge en sagkyndig rådgiver. 

Det klassiske murelement har sit eget låsesystem hvor blokken er lavet med tappe og spor hvilket sikre at elementet sidder på sin plads, men også gør at blokkene er hurtige at sætte op. 

 

Murelementer i høj kvalitet 

Murelemterne er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder at du får et element der holder sin styrke i mange år. Trekantsmærket betyder at du får produkter der overholder de danske standarder og normer.

 

Er du i tvivl om noget?


Mangler du hjælp til 2B murelementer? Så fortvivl ikke, vi er klar på post@staby-fliser.dk eller på 97491452. Vi besvarer henvendelser hurtigst mulig, men forvent længere svartid om foråret. 

 

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”