Danblokke

Danblokke er en enkel og flot betonblok. Danblokkene har utallige af anvendelsesmuligheder som både havemure og store støttemure. Blokkens udseende giver et harmonisk og minimalistisk udtryk.

Viser alle 9 resultater

Danblokke – en moderne og minimalistisk løsning

Danblokke er store blokke som kan benyttes til havemure, støjmure og støttemure. Danblokke er en tidløs løsning som giver et flot og minimalistisk udseende. 

Blokken er trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket betyder du får en kantblok som holder sin styrke i mange år.  

 

Hvad er forskellen mellem danblokke og danblokke eksklusiv?

Den almindelige danblok kommer med en glat side hvor den eksklusive danblok bliver produceret med en “knækket” brudflade. 

 

Nem opsætning af danblokke

Blokkens udformning gør at de er nemme at sætte ovenpå hinanden. Når blokken sidder ovenpå hinanden låses de i hinanden og bliver stabile.
Blokken fås både med afslutningsblokke, halve blokke og hjørner / tilpasningssten. 


Levering af danblokke

Vores danblokke bliver leveret fragtfrit ved køb af 5 paller / 6 tons til brofaste øer.
Produkterne er stablet på paller så det er nemt og sikkert at aflæsse produkterne hjemme ved dig. Når du er færdig med produkterne kan du aflevere dine paller tilbage(se hvor) eller lave hyggelige hjørner og kroge med paller

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”