Easyblokke

Serien Easyblok er en rustik serie som er nem og hurtig at opsætte. Easyblokkene har indbygget låsetap og med dens lave vægt gør den arbejdet lettere. Easyblok fås i grå og sort / antracit.

Viser alle 8 resultater

Støttemur med 2 flotte sider

Måden at easyblokken er fremstillet på gør at muren fås samme udseende på begge sider, så muren er ideelle til bl.a. fritstående mure, men kan også anvendes til støttemure.  Easyblokken fås i forskellige elementer så den kan tilpasses til at passe til dine samlinger, og til afslutning er der en afslutningsblok som sikre en flot og æstetisk afslutning. 

 

Blokke i høj kvalitet

Blokken er CE og trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav. Dette sikrer du får en holdbar løsning som holder i mange år. Trekantsmærket betyder også at kantblokkene overholder alle de danske standarder og normer både på styrke og udseende. 

 

Er du i tvivl? 

Mangler du hjælp til hvordan du kan sætte dine kantblokke? Så hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning lige netop til dit projekt. Kontakt os endelig på post@staby-fliser.dk eller på 97491452

 

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”