Trapper

Smukke og solide trappeløsninger til udendørs brug. Vores forskellige trapper er i forskellige materiale og giver dig et holdbart resultat.

Trappeløsninger til dit hjem

Når man skal i gang med sit haveprojekt er trappeløsninger næsten en umulig kategori at undgå. Trappeløsninger behøver ikke blot at være til ens hoveddør, men kan også være med til at skabe rum i haven ved at skabe niveauer.

 

Alle vores forskellige trappeløsninger giver dig en løsning som er holdbar og slidstærk uanset hvilket løsning man vælger.

 

Betontrappetrin

Vores forskellige betontrappetrin er støbt efter de mest gængse mål både i længde og højde. Trappetrinene kan kombineres med hinanden og fås både med en lige og skrå forkant.

 

Se trappetrin i beton

 

Granittrappe

Granittrapper er ligesom betontrappetrinene lavet efter de mest gængse mål både i højde og længde. Trappetrinene bliver alle hugget vores standard granitfarver.

Trapperne kan også fremstilles i specialmål ved forespørgsel.

 

Køb granit trappetrin her

 

Trappefliser i granit

Har du en eksisterende trappe er vores trappefliser den perfekte løsning til at give nyt liv til en gammel trappe. Vores trappefliser fås i forskellige mål, men kan nemt tilskæres med en vinkelsliber med diamantklinge.

 

Se trappefliser i granit

 

Hvilken løsning skal du vælge?

Alt efter hvilken løsning man går efter er vores ovenstående løsninger sikre valg som giver dig en flot løsning. Hvis du vælger vores granittrappe eller trappefliser i granit får du en løsning som holder i årtier og nemt kan rengøres uden overfladen skades.

 

Få en skræddersyet løsning

Hvis du ikke kan finde en løsning der passer til dit projekt, kan vi få lavet en løsning der passer til dit projekt. Vi kan både producer en løsning i både granit og beton. Kontakt os på 97491452 eller på post@staby-fliser.dk og få en snak om dit trappeprojekt.

 

Bemærk at der ved specialløsninger vil være en leveringstid på 2-4 måneder.