Bari 90 x 90 x 2 cm “Hvid”

Fra: 718,40 kr.

Bari 90 x 90 x 2 cm "Hvid" Fra: 718,40 kr.
Der er 36 stk / 14,58 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-9090OI43-1 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

90 cm

Længde: Ingen valgt

90 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Hvid

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,25 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

36 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

14,58 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

37,6 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

676 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

billede paa vej 6060

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

UNIK OVERFLADE

VAND INSPIRERET

Tag en dyb indånding og lad vandets regenererende kraft strømme ind i dit hjem med vores enestående keramiske fliser. Inspireret af vandets evne til at forme og omdanne, er vores fliser designet til at bringe en unik følelse af ro og harmoni ind i dit rum.

Hver flise er et kunstværk, der reflekterer vandets evige eroderende virkning på sten. Hvor stenen kommer frem, finder du en tekstureret og struktureret overflade, der tilføjer dybde og karakter til hvert enkelt stykke. Hvor vandet har været nedsænket, er overfladen glattet og blødgjort, hvilket resulterer i en mere delikat og elegant æstetik.

TERRASSER OG GANGSTIER

90×90 HVID KERAMISKE FLISER

Bari flisen er robust, med en hård og stærk overflade, der ikke blot kan modstå hverdagens slitage, men også skabe en skridsikker base, selv i våde forhold. Dette takket være en skridsikkerhedsvurdering på R11, hvilket gør det til et sikkert valg i enhver indstilling.

Bari flisen er inspireret af naturens mest majestætiske landskaber, med en bjerglignende overflade, der nærmest gengiver det inspirerende syn af vand, der baner sig vej gennem fjeldene. Dette unikke design vil tilføre et strejf af naturlig elegance og rå skønhed til dit hjem eller udendørs rum.

På trods af sit smukke udseende er Bari flisen praktisk og funktionel. Med en vandsugning på under 0,5% er det en flise, der kan stå imod frostsikringer, hvilket er essentielt i hårde klimaforhold. Desuden har den en lukket overflade, der forhindrer flisepest, alger, skidt og snavs i at sætte sig – et almindeligt problem for mange betonfliser. Med ingen afmatning i farve, vil Bari flisen bevare sit fantastiske udseende og farveintensitet over tid.

Bari flisen er tyk nok til at være robust, men slank nok til at være elegant. Med en tykkelse på 2 cm er den designet til både terrasser og gangarealer og har samme brudstyrke som en 5 cm betonflise, hvilket gør den til et holdbart og pålideligt valg.