Bologna 60 x 120 x 2 cm “Natural”

Fra: 532,50 kr.

Bologna 60 x 120 x 2 cm "Natural" Fra: 532,50 kr.
Der er 25 stk / 25,20 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-60120OA56 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

120 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Beige

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,4 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

25 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

25,20 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

32,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1137,5 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

billede paa vej 6060

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

HYBRID OVERFLADE

FLOT OVERFLADE


Dyk ned i en verden af raffineret skønhed og naturlige nuancer med vores nye kollektion Bologna. Denne kollektion er resultatet af en dygtig udvælgelse af forskellige sten med forskellige oprindelser og karakteristika, sammensmeltet for at danne unikke, hybride overflader. Vores keramik fliser er ikke blot et produkt, men en symfoni af overlappende typer, nuancer og bløde materialeffekter.

Bologna blander naturlige stilarter med en sofistikeret ånd, der fortæller charmen ved naturlige materialer i et sprog af harmonier, balancerede kontraster og sofistikerede teksturer. Denne kollektion giver keramiske fliser en helt ny grad af elegance og design.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×120 SAND KERAMISKE FLISER

Vores Bologna flise er en sand repræsentation af styrke og skønhed. Med en hård og robust overflade, der er skridsikker selv under våde forhold, garanterer denne flise både sikkerhed og æstetisk tilfredsstillelse, takket være en skridsikkerhed på R11. Den er ikke kun funktionel, men også utroligt smuk.

Bologna flisen præsenterer en naturlig stil med en raffineret ånd. De bløde materialeeffekter tolker klipper, sten og sand, og omdannes til flydende overflader, der er smukt udført på hver flise. Kollektionen kombinerer forskellige teksturer på en original måde, skabende en vedvarende men alligevel balanceret rytme, der på én gang er unik og indbydende.

Denne flise er næsten immune over for vandabsorption, med en overflade, der suger mindre end 0,5% vand. Dette betyder, at du får en flot keramisk flise uden risiko for frostsprængninger. Den lukkede overflade forhindrer flisepest, alger og ophobning af skidt og snavs, som ofte er et problem med traditionelle betonfliser. Bologna flisen beholder sine smukke farver over tid, takket være dens høje farvefasthed.

På trods af en slank tykkelse på 2 cm, er vores Bologna flise lige så stærk som en 5 cm tyk betonflise. Den er ideel til både terrasser og gangarealer, og lover en holdbarhed, der matcher dens smukke udseende.