Milano 60x60x2 cm “Guld”

Fra: 194,64 kr.

Milano 60x60x2 cm "Guld" Fra: 194,64 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): MI60602GU Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Farve: Ingen valgt

Guld

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

60x60 guld web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

GULD OVERFLADE

EKSKLUSIV OVERFLADE

Milano-serien er en sofistikeret fusion af metal og cement, der skaber et iøjnefaldende og autentisk udseende. Disse fliser har en vis dybde og kompleksitet, som ikke ses tit i keramiske fliser. Overfladens struktur og farvespil skaber en forførende dynamik, der indfanger øjet og forvandler det ordinære til det ekstraordinære.

Milano-serien har 11 forskellige designfinisher i overfladen, hvilket giver rig mulighed for leg med mønster og giver en flot og unik belægning.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 GULD KERAMISKE FLISER

Milano Guld flisen er højdepunktet for sofistikerede fliseløsninger. Det er en keramisk flise, der skiller sig ud, ikke kun for sin utrolige holdbarhed og skridsikkerhed, men også for sin æstetiske appel.

Milano Guld flisen er designet i en 60×60 størrelse, der giver dig mulighed for at skabe forskellige lægningsmønstre, alt efter dine præferencer. Den kan bruges både indendørs og udendørs og er ideel til terrasser og gangarealer, takket være dens stærke overflade og skridsikkerhed på R11.

Overfladen på Milano Guld flisen har en vandsugning på under 0,5%, hvilket sikrer, at flisen ikke påvirkes af frost. Flisen har også en lukket overflade, der forhindrer vækst af alger og ophobning af snavs, på samme måde som betonfliser.

Med en tykkelse på 2 cm, har Milano Guld flisen samme brudstyrke som en 5 cm betonflise. Dette betyder, at du får en flise, der er let, men alligevel utrolig stærk og holdbar.

Milano Guld flisen er ikke bare en flise, det er en investering i skønhed og holdbarhed, der vil tjene dig i mange år fremover.