Milano 60x60x2 cm “Lagune”

Fra: 141,08 kr.

Milano 60x60x2 cm "Lagune" Fra: 141,08 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): MI60602LA Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.
Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne. Brug den rigtige fuge Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge. Brug det rigtige værktøj Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Blå

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

lagune 6060 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

BLÅLIG

SPÆNDENDE OVERFLADE

Milano-serien er en sofistikeret fusion af metal og cement, der skaber et iøjnefaldende og autentisk udseende. Disse fliser har en vis dybde og kompleksitet, som ikke ses tit i keramiske fliser. Overfladens struktur og farvespil skaber en forførende dynamik, der indfanger øjet og forvandler det ordinære til det ekstraordinære.

Milano-serien har 12 forskellige designfinisher i overfladen, hvilket giver rig mulighed for leg med mønster og giver en flot og unik belægning.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 BLÅLIG KERAMISKE FLISER

Søger du en flise der både er holdbar, elegant, og som kan skabe en atmosfære af ro og harmoni i dine uderum? Så vil vores Milano Lagune flise være det perfekte valg for dig. Den er robust og stærk, og dens skridsikkerhed på R11 sikrer, at du kan bevæge dig trygt på den, selv under våde forhold.

Milano-serien byder på en enestående 60×60 flise i farven “Lagune”. Denne unikke blå-grønne nuance vil tilføre dine områder en beroligende og naturlig atmosfære, der minder om stille vandflader og uberørte naturlandskaber.

Med en vandsugning på under 0,5% får du en keramisk flise, der er næsten helt immun over for frostsikringer. Dens lukkede overflade betyder også, at den er mindre modtagelig for flisepest, alger, skidt og snavs end en normal betonflise. Du kan forvente en flise, der forbliver smuk og farverig over tid, da den er resistens mod farveafmatning.

Ikke nok med at Milano Lagune flisen er smuk, den er også utrolig stærk. Med en tykkelse på 2 cm er den perfekt til terrasser og gangarealer. Trods sin slanke profil, matcher den en 5 cm betonflise i brudstyrke, hvilket betyder, at du ikke skal gå på kompromis med styrken for at opnå et sofistikeret udseende.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.