Milano 60x60x2 cm “Stål”

Fra: 141,08 kr.

Milano 60x60x2 cm "Stål" Fra: 141,08 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): MI60602ST Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Farve: Ingen valgt

Stål

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

staal 6060 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

STÅL

LEGENDE OVERFLADE

Milano-serien er en sofistikeret fusion af metal og cement, der skaber et iøjnefaldende og autentisk udseende. Disse fliser har en vis dybde og kompleksitet, som ikke ses tit i keramiske fliser. Overfladens struktur og farvespil skaber en forførende dynamik, der indfanger øjet og forvandler det ordinære til det ekstraordinære.

Milano-serien har 11 forskellige designfinisher i overfladen, hvilket giver rig mulighed for leg med mønster og giver en flot og unik belægning.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 KERAMIK FLISE STÅL FARVE

Leder du efter den perfekte flise til at opgradere dit uderum? Vores Milano Stål flise kunne være præcis det, du leder efter. Denne flise er kendt for sin robusthed og skridsikkerhed (R11), hvilket gør den ideel til brug selv under våde forhold.

Milano-serien fremhæver en unik 60×60 flise i en elegant “Stål”-farve. Dette er ikke bare en simpel grå flise. Den har en sofistikeret grå farvetone med et hvidt spil, der giver den en dynamisk og levende overflade, der skiller sig ud og tilføjer en æstetisk dimension til dit uderum.

Et af de mest imponerende træk ved vores Milano Stål flise er dens lave vandsugning på under 0,5%. Dette betyder, at du får en keramisk flise, der er næsten helt modstandsdygtig over for frostskader. Dens lukkede overflade bidrager også til mindre flisepest, alger, skidt og snavs, hvilket betyder, at den kræver mindre vedligeholdelse end en normal betonflise.

Hvad angår holdbarhed, overgår Milano Stål flisen forventningerne. På trods af dens slanke 2 cm tykkelse er den skabt til at modstå presset fra terrasser og gangarealer, og den har samme brudstyrke som en 5 cm betonflise.

Vores Milano Stål flise er det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere styrke, holdbarhed og stil i deres uderum.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.