Milano 80x80x2 cm “Jern”

Fra: 464,85 kr.

Milano 80x80x2 cm "Jern" Fra: 464,85 kr.
Der er 18 stk / 23,04 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-milano-jern8080 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

80 cm

Længde: Ingen valgt

80 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Jern

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,6 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

23,04 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

28,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1040 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

billede paa vej 6060

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

JERN

SPÆNDENDE OVERFLADE

Milano-serien er en sofistikeret fusion af metal og cement, der skaber et iøjnefaldende og autentisk udseende. Disse fliser har en vis dybde og kompleksitet, som ikke ses tit i keramiske fliser. Overfladens struktur og farvespil skaber en forførende dynamik, der indfanger øjet og forvandler det ordinære til det ekstraordinære.

TERRASSER OG GANGSTIER

80×80 MØRKE KERAMISKE FLISER

Vores Milano Mørk Jern flise er mere end bare en flise; det er et sand perle til ens uderum. Den er hård, robust og sikrer skridsikkerhed selv under våde forhold med en skridsikkerhed på R11.

Milano-serien fremviser en sofistikeret sammensmeltning af metal og cement, der resulterer i et iøjnefaldende og autentisk look. Strukturen og farvespillet i overfladen skaber en forførende dynamik, der fanger øjet og transformerer det almindelige til det ekstraordinære.

Med en vandsugning på under 0,5% kan du være sikker på at få en smuk keramisk flise uden frygt for frostskader. Flisen har en lukket overflade, hvilket betyder, at den er mindre modtagelig for flisepest, alger, skidt og snavs sammenlignet med en almindelig betonflise. Desuden beholder flisen sine smukke farver uden afmatning.

Med en tykkelse på 2 cm er denne keramiske flise perfekt til terrasser og gangarealer, da den har samme brudstyrke som en 5 cm betonflise. Skab et stærkt, stilsikkert og vedvarende indtryk med vores Milano flise “Jern”

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.