Napoli 60x60x2 cm “Rock”

Fra: 141,08 kr.

Napoli 60x60x2 cm "Rock" Fra: 141,08 kr.
Der er 60 stk / 21,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-napoli-rock6060 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

60 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Mørk klippestuktur

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

7

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

60 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

21,60 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

16,3 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

978 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

6060 rock web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

KLIPPE STRUKTUR

SPÆNDENDE OVERFLADE

Oplev den perfekte fusion af elegance og naturlig skønhed med vores Napoli-serie af keramiske fliser. Inspireret af majestætiske bjerge og robuste klipper, præsenterer Napoli-serien en spændende overfladefinish, der efterligner det autentiske udseende af skifer. Disse fliser tilføjer et unikt touch til ethvert uderum med deres naturlige og rå æstetik.

Variationen i overfladeudtryk gør disse Napoli fliser unikke. Med 15 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 KERAMISKE FLISER MED KLIPPE STRUKTUR

Opgrader dit uderum med vores keramiske fliser, der er skabt til at imponere og overgå dine forventninger. Vores Napoli Rock-serie tilbyder en mørkegrå flise med en fascinerende klippestruktur, der vil tilføre dit rum et moderne og råt udtryk.

Med en overflade, der er både hård og stærk, kan vores fliser bruges med sindsro, selv når de er våde. Deres skridsikkerhed på R11 giver dig tryghed og sikkerhed i enhver situation. Uanset om det er i badeværelset, køkkenet eller på terrassen, vil vores fliser give dig ro i sindet og beskytte dig mod utilsigtede fald.

Vores Napoli Rock-fliser er ikke kun praktiske, men også utroligt holdbare. Med en vandsugning på under 0,5% får du en flise, der er frostsikker og modstandsdygtig over for skader forårsaget af vandindtrængning. Den lukkede overflade betyder, at flisen modstår flisepest, alger, skidt og snavs bedre end almindelige betonfliser. Du kan nyde et vedligeholdelsesvenligt og smukt udseende i mange år fremover.

Vores keramiske fliser er skabt til at bevare deres flotte farver uden at miste deres intensitet over tid. Med en uforgængelig holdbarhed og ingen afmatning vil vores fliser forblive æstetisk tiltalende og indbydende gennem årene. Du kan stole på, at vores Napoli Rock-serie vil bevare sin imponerende skønhed og charme.

Med en tykkelse på 2 cm er vores keramiske fliser ideelle til terrasser og gangarealer. De har den samme brudstyrke som en 5 cm betonflise, hvilket giver dig mulighed for at skabe holdbare og stilfulde udendørsområder uden at gå på kompromis med æstetik eller kvalitet.

Keramiske fliser bliver produceret af bl.a. sand, kvarts, kaolin og feltspat. Materialet bliver brændt ved over 1200 grader hvilket gør flisen ekstrem holdbar.
Den keramiske flise optager tæt på ingen vand på grund af de reneste materialer og høj kvalitetsproduktion.