Susa “60x90x2 “Silver”

Fra: 266,89 kr.

Susa "60x90x2 "Silver" Fra: 266,89 kr.
Der er 45 stk / 24,30 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SUSA6090SILVER Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

60 cm

Længde: Ingen valgt

90 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Grå

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,85 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

1 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

45 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

24,30 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

23,05 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1037 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

6

60X90 SILVERGREY web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

SILVER

SPÆNDENDE OVERFLADE

Opdag den fortryllende elegance med vores Silver keramiske fliser fra Susa-serien. Inspireret af den dynamiske skønhed af skiftende mønstre og glimmermetaller, kombinerer Silver-serien det bedste af håndværk og moderne design.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 60×90 Silver fliser unikke. Med 7 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×90 SILVER KERAMISKE FLISER

Opgrader dit udendørs rum med vores robuste og elegante keramiske fliser. Vores fliser er skabt til at modstå selv de mest krævende vejrforhold, hvilket gør dem til det perfekte valg til dine udendørs områder. Med en skridsikkerhed på R11, kan du trygt gå på vores fliser, selv når de er våde, hvilket sikrer din sikkerhed i enhver situation.

Men det er mere end bare sikkerheden, der gør vores keramiske fliser til en klasse for sig. Med en vandsugning på under 0,5%, behøver du ikke bekymre dig om frostskader. Vores fliser har en lukket overflade, der der betyder den ikke for flisepest, alger, skidt og snavs på samme måder som tradtionelle betonfliser.

Yderligere tilbyder vores keramiske fliser en enestående farvebestandighed. Uanset hvor meget sol, regn eller sne de udsættes for, vil de bevare deres livlige farver uden nogen tegn på afmatning.

Trods deres slanke tykkelse på kun 2 cm, er disse fliser utrolig stærke. De er specielt designet til brug på terrasser og gangarealer, og har en brudstyrke, der er sammenlignelig med en 5 cm tyk betonflise.

Vores Susa 60×90 er produceret med en blanding af materialer, herunder sand, kvarts, kaolin og feldspat, hvilket gør disse fliser både smukke og ekstremt holdbare. Hvert enkelt flise gennemgår en nøje kontrol og bliver brændt ved over 1200 grader for at sikre en overlegen holdbarhed, der tåler tidens prøve.