Trieste 80x80x2 cm ”Midnight”

Fra: 464,85 kr.

Trieste 80x80x2 cm ”Midnight” Fra: 464,85 kr.
Der er 18 stk / 23,04 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): TR80802MI Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

80 cm

Længde: Ingen valgt

80 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Farve: Ingen valgt

Blå

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

2,8 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

23,04 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

28,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1040 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

midnight 8080 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

BLÅ

SPÆNDENDE OVERFLADE

Trieste-serien har en minimalistisk, men alsidig designprofil, der kan passe ind i enhver stil og æstetik. Denne serie tilbyder en unik fortolkning af cementoverflader med dens iøjnefaldende kromatiske nuancer og teksturer. Med en cementinspireret overflade tilfører Trieste-serien et unikt og interessant visuelt element til dit uderum.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 80×80 Trieste fliser unikke. Med 9 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

80×80 KERAMISKE FLISER I BLÅ

Hvis du er på udkig efter en flise, der både udstråler elegance og er bygget til at vare, vil vores Trieste flise i farven “Midnight” være det perfekte valg for dig. Denne smukke, blå-sorte flise er robust og pålidelig, samtidig med at den tilføjer en dyb og mystisk farvetone til dit udendørsområde.

Flisen er designet med en skridsikker overflade, selv under våde forhold, takket være dens R11 skridsikkerhed, hvilket gør den ideel til alle områder, der kan være udsat for vand.

Vores Trieste flise i “Midnight” har en imponerende vandsugning på under 0,5%, hvilket sikrer dig en smuk keramisk flise uden risiko for frostskader. Med dens lukkede overflade er flisen mindre modtagelig for alger, skidt og snavs, hvilket gør den til et nemmere valg sammenlignet med traditionelle betonfliser.

Med Trieste flisen behøver du ikke at bekymre dig om flisens farver der falmer over tid. Denne flise er designet til at holde sin skønhed, takket være dens evne til at modstå farveafmatning.

Med en tykkelse på 2 cm er Trieste flisen perfekt til terrasser og gangarealer, idet den har samme brudstyrke som en 5 cm betonflise, men uden den ekstra vægt.

Invester i vores Trieste flise og giv dit udendørsområde en varig, elegant opgradering.