Trieste 80x80x2 cm ”Poudre ”

Fra: 464,85 kr.

Trieste 80x80x2 cm ”Poudre ” Fra: 464,85 kr.
Der er 18 stk / 23,04 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): TR80802PO Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

80 cm

Længde: Ingen valgt

80 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,6 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

23,04 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

28,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1040 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

poudre 8080 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

CEMENT

SPÆNDENDE OVERFLADE

Trieste-serien har en minimalistisk, men alsidig designprofil, der kan passe ind i enhver stil og æstetik. Denne serie tilbyder en unik fortolkning af cementoverflader med dens iøjnefaldende kromatiske nuancer og teksturer. Med en cementinspireret overflade tilfører Trieste-serien et unikt og interessant visuelt element til dit uderum.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 80×80 Trieste fliser unikke. Med 9 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

80×80 BRUNLIG KERAMISKE FLISER

Opdag den elegante og robuste Trieste keramiske flise i farven “Pudre”. Denne flise tilfører et sofistikeret gråt look med et strejf af brunt spil til dine udendørsområder, hvilket gør dem både charmerende og indbydende.

Vores “Pudre” flise er ikke bare attraktiv, men også praktisk. Med en R11 skridsikkerhed garanterer den en stabil og sikker overflade, selv under våde forhold. Uanset om du ønsker at opgradere din terrasse, sti eller gangareal, er denne flise det perfekte valg.

Det er vigtigt at sikre, at dine fliser holder sig smukke og effektive gennem årene, og vores Trieste “Pudre” flise leverer netop det. Med en vandsugning på under 0,5% er du sikret en frostbestandig keramisk flise. Den lukkede overflade mindsker risikoen for flisepest, alger, skidt og snavs – hvilket betyder mindre vedligeholdelse for dig.

Vi forstår betydningen af langtidsholdbare farver. Med vores “Pudre” flise behøver du ikke bekymre dig om farveafmatning – din flise vil beholde sin charmerende gråbrune farvetone i mange år frem.

Til trods for dens betydelige styrke og holdbarhed har denne keramiske flise en tykkelse på kun 2 cm, hvilket gør den ideel til terrasser og gangarealer. Den tilbyder den samme brudstyrke som en 5 cm betonflise, men uden den ekstra vægt og tykkelse.

Omgiv dig selv med tidløs skønhed og enestående kvalitet med vores Trieste “Pudre” flise. Invester i en flise, der kan modstå tidens tand og stadig se fantastisk ud år efter år.