Trieste 80x80x2 cm ”Smoke”

Fra: 464,85 kr.

Trieste 80x80x2 cm ”Smoke” Fra: 464,85 kr.
Der er 18 stk / 23,04 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): TR80802SM Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg. Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.
Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne. Brug den rigtige fuge Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge. Brug det rigtige værktøj Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

80 cm

Længde: Ingen valgt

80 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Farve: Ingen valgt

Grå

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,6 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Antal m² pr. palle: Ingen valgt

23,04 m²

Vægt pr. stk: Ingen valgt

28,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1040 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

smoke 8080 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

CEMENT

SPÆNDENDE OVERFLADE

Trieste-serien har en minimalistisk, men alsidig designprofil, der kan passe ind i enhver stil og æstetik. Denne serie tilbyder en unik fortolkning af cementoverflader med dens iøjnefaldende kromatiske nuancer og teksturer. Med en cementinspireret overflade tilfører Trieste-serien et unikt og interessant visuelt element til dit uderum.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 80×80 Trieste fliser unikke. Med 9 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

60×60 SILVER KERAMISKE FLISER

Dyk ned i vores Trieste serie med denne udsøgte “Smoke” farvede flise. Denne 80×80 keramiske flise frembringer en sofistikeret grå tone med unikke røgspil, der kan tilføje en charmerende nuance til ethvert udendørs rum.

“Smoke” flisen er ikke kun smuk at se på, men også yderst praktisk. Med en R11 skridsikkerhedsrating, kan du nyde dens skønhed uden at bekymre dig om sikkerheden – selv i våde forhold.

Hvad der gør denne keramiske flise enestående, er dens lukkede overflade med en vandsugning på under 0,5%. Dette betyder, at du får en holdbar, frostsikret flise, der yder modstand mod alger, skidt og snavs.

Du kan stole på flisens farvefasthed takket være dens ikke-afmattende overflade, så dine fliser altid vil se lige så lyse og levende ud som den dag, de blev lagt.

Ikke nok med at “Smoke” flisen er flot, den er også stærk. Med en tykkelse på 2 cm er denne keramiske flise perfekt til både terrasser og gangarealer, og den matcher brudstyrken af en 5 cm tyk betonflise. Dette gør den til et ideelt valg for dem, der søger langvarig holdbarhed uden at gå på kompromis med stil.