Trieste 80x80x2 cm ”Tobacco”

Fra: 464,85 kr.

Trieste 80x80x2 cm ”Tobacco” Fra: 464,85 kr.
Der er 18 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): TR80802TO Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Frostbestandig
  • Skridsikker overflade
  • Får ikke flisepest
  • Ingen afmatning på farver
  • Forventet levetid +25 år
Levering og afhentning
Vores keramiske fliser bliver, som standard, leveret med fragtmand med palleløfter, men kan leveres med kranbil mod ekstra tillæg.

Hvis du gerne vil afhente fliserne, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller fliserne før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.

Paller
Når der bestilles keramikfliser på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv, alt efter hvilket antal fliser man bestiller. Flisepallerne, som tilføjes, er engangspaller.
Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Pallen har et depositum på 150 kr. pr stk.

Tips til keramiske fliser
Brug flisekryds
Vi anbefaler, at du bruger flisekryds, når du lægger de keramiske fliser. Flisekryds hjælper dig med at få en ens fugebredde på alle fliserne.
Brug den rigtige fuge
Når man lægger fliser, skal der være plads til en fuge mellem ens fliser. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 2 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt mellem fliserne. Vi anbefaler, at man bruger enten vores Kerama fugesand eller vores FF smal fuge.
Brug det rigtige værktøj
Når man skærer keramikfliser, anbefaler vi altid at bruge en vinkelsliber med diamantklinge eller vådskærer, da det gør skærearbejdet lettere.

Specifikationer

Bredde: Ingen valgt

80 cm

Længde: Ingen valgt

80 cm

Tykkelse: Ingen valgt

2 cm

Farve: Ingen valgt

Brun

Kanter: Ingen valgt

Lige skåret

Skridsikkerhed: Ingen valgt

R11

Slidstyrke: Ingen valgt

5

Materiale: Ingen valgt

Keramik

Antal stk pr. m²: Ingen valgt

1,6 stk

Antal stk pr. pakke: Ingen valgt

2 stk

Antal stk pr. palle: Ingen valgt

18 stk

Vægt pr. stk: Ingen valgt

28,5 kg

Vægt pr. palle: Ingen valgt

1040 kg

Velegnet til: Ingen valgt

Gangsti, Terrasse

tobacco 8080 web

Grafisk fremstillet – kan varierer i virkeligheden

CEMENT

SPÆNDENDE OVERFLADE

Trieste-serien har en minimalistisk, men alsidig designprofil, der kan passe ind i enhver stil og æstetik. Denne serie tilbyder en unik fortolkning af cementoverflader med dens iøjnefaldende kromatiske nuancer og teksturer. Med en cementinspireret overflade tilfører Trieste-serien et unikt og interessant visuelt element til dit uderum.

Variationen i overfladeudtryk gør disse 80×80 Trieste fliser unikke. Med 9 forskellige overfladefinishes, har du frihed til at skabe dit eget unikke mønster.

TERRASSER OG GANGSTIER

80×80 KERAMISKE FLISER

Vælg vores “Tobacco” keramiske flise fra Trieste-serien for at tilføje dybde og dramatik til dit udendørs område. Denne mørkegrå flise med brunsort spil giver et sofistikeret og robust udtryk, der virkelig vil få dit område til at skille sig ud.

Flisens størrelse på 80×80 gør den ideel til terrasser og gangarealer, og dens R11 skridsikkerhed betyder, at du trygt kan bevæge dig rundt, selv når overfladen er våd.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved vores “Tobacco” keramiske flise er dens vandsugning på under 0,5%. Dette garanterer en frostsikker overflade, der opretholder sit imponerende udseende gennem årstiderne. Flisen er også mere modstandsdygtig over for alger, skidt og snavs, hvilket giver dig en flottere og mere vedligeholdelsesvenlig løsning end normale betonfliser.

Flisens farver er beskyttet mod afmatning, hvilket betyder, at du kan nyde dens rige, dybe toner i mange år fremover.

Trods sin slanke 2 cm tykkelse har denne keramiske flise samme brudstyrke som en 5 cm betonflise. Det betyder, at du får en elegant løsning uden at gå på kompromis med robustheden. Opgrader dit udendørs område med vores “Tobacco” keramiske flise fra Trieste-serien.