Galvaniseret afdækningsprofil til bullklink hegn 250 cm

159,00 kr. / stk

Galvaniseret afdækningsprofil til bullklink hegn 250 cm 159,00 kr. / stk


Varenummer (SKU): 43031 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Galvaniseret afdækning
  • Kraftig og holdbar
  • Giver en flot afslutning

Levering og afhentning
Vores hegn bliver primært leveret med danske fragtmand med palleløfter.
Hvis du gerne vil afhente produktet kan du hente dem på vores lager. Vi anbefaler altid du bestiller varen inden afhentning.

Paller
Når der bestilles produkter på vores webshop, tilføjes der automatisk paller hvis varen vejer over 30 kg.
Pallen som tilføjes, er normalt en lang hegnspalle som koster 225 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning.

Specifikationer

Bredde top

2 cm

Bredde bund

4 cm

Længde

189 cm

Farve

Sort

Materiale

Galvaniseret stål

Denne galvaniserede afdækningsprofil er et ideelt valg for dem, der ønsker at give deres bullklink hegn en smuk og elegant finish. Denne topskinne, som er specielt designet til brug som topskinne, har åbne ender på begge sider, hvilket tilbyder en stor grad af fleksibilitet under installationen og tilpasning.

Profilen er galvaniseret for at sikre optimal modstand mod rust og korrosion. Desuden er den pulverlakeret i sort, hvilket tilføjer en yderligere dimension af stil og raffinement til dit hegn, samtidig med at det tilbyder ekstra beskyttelse mod vejrets indvirkninger.

Afdækningsprofilen er designet til præcist at passe ovenpå vores komposit bullklink, hvilket sikrer en problemfri og nøjagtig tilpasning til dit hegn.

Her er de nøjagtige målinger for vores galvaniserede afdækningsprofil:

  • Bredde top: 2 cm
  • Bredde bund: 4 cm
  • Længde: 250 cm
  • Højde: 3 cm

Hvis du har brug for at tilpasse længden af skinnen, kan du nemt skære den til med enten en vinkelsliber eller en båndsav. Det er dog vigtigt at lukke den skårne ende efterfølgende for at bevare profilens beskyttelse og æstetiske appel. Til dette formål anbefaler vi brug af EFA spray.

Med vores galvaniserede, sort pulverlakerede afdækningsprofil kan du være sikker på at få en løsning, der ikke kun er funktionel og holdbar, men som også tilføjer et strejf af klasse og elegance til dit udeområde. Hvert aspekt af denne profil er omhyggeligt overvejet for at sikre, at du får den højeste kvalitet og den bedste værdi for pengene.