Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Skala murblokke – roligt og enkelt udtryk

Skala murblok er enkle og klassiske murblokke som bruges til støttemure, havemure eller lignende. Blokkene er hule hvilket gør dem er nemt at sætte på grund af vægten.

Hvordan sætter man skala blokke?

Når du skal sætte blokke fra skala serien anbefaler vi følgende:

  1. Fundamentet skal være i orden

Vi anbefaler at underlaget under stenen er opbygget af kombineret stabilgrus i frostfri dybde.

  1. Beton i første lag

Vi anbefaler at første lag sten bliver sat 3-5 cm under terræn i et stabilt vandret fundament af beton.

  1. Lagene efter

Lagene sættes i forbandt og man kan mærke på blokken når den sidder i de indbygget tapper.  (forbandt betyder at stene sidder halvt ovenpå hinanden)

Hvis lagene skal op i højden anbefaler vi at fylde stenene med sand, jord eller beton. Når blokkene bliver fyldt, giver det ekstra stabilitet. Hvis jordtrykket er stort anbefaler vi at lave ekstra forankring for at opnå ekstra støtte.

For at opnå større bæreevne kan muren sættes med bagfald.

Vi anbefaler at der laves dræn bag muren for at føre vand væk.

Levering af skala murblokke

Skala murblokke leveres stablet på paller med de enkle blokke stablet ovenpå hinanden. Skala murblokke leveres i hele Danmark og fragtfrit til brofaste øer ved 353 stk. Her kan du kombinere de standard murblokke med afdækninger og opnå en samlet vægt på 6 tons / 5 paller.

Vores murblokke bliver leveret med kranbil eller truck. Ved mindre bestillinger leveres bestillingen med fragtmand.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget vedrørende murblokke er du skal du ikke tøve med at kontakte os på 97491452 eller [email protected]. Vi har mange års erfaring med salg af belægningsprodukter samt opsætning af støttemure.

Er du i tvivl om skala murblokke?

Vi har opstillet en stor væg af skala murblokke i vores udstilling som kan ses i butikken åbningstider. Har du brug for hjælp og vejledning er vi der i butikken åbningstider.

Kan jeg bruge skala murblokke som trappetrin?

Ja, du kan nemt bruge skala murblokke til at lave en trappe i din mur, men vi har også granittrapper og betontrapper som har en større trædeflade.