Vis filter

Viser 1–30 af 104 resultater

Viser 1–30 af 104 resultater

Luk pænt dit hjem af

Havelåger og porte pryder ethvert hjem og sikre at der ikke er fri adgang for forbi passende. Vores porte og låger leveres med låsekasser så du sikkert kan låse af hvis du eksempelvis ikke er hjemme. Porte og låger har en række fordele til ens hjem:

  • Du får en flot indgang til haven eller huset
  • En praktisk og sikker måde at holde børn og dyr inde
  • Lås af for dit hus og grund og hold uvedkommende væk

Find den model der passer til dit hegn

Vi har mange forskellige modeller af havelåge og porte som alle passer til vores forskellige hegnsmodeller. Hvis du ikke kan finde en port eller havelåge som matcher dine behov, har vi mulighed for at specialfremstille enkle af vores modeller så de passer til dit projekt.

Vi har modeller i:

  • Træ
  • Tråd
  • Komposit
  • Ivarplank

En lukket adgang er ikke kun praktisk men giver som sagt en smuk løsning. Vores havelåger og porte fås i simple designs som man selv kan installere.

Låger og porte bliver bl.a. også kaldt for fløjlåger, svinglåger, svingporte, dobbeltporte og dobbeltlåger.

Hvordan vedligeholdelses de enkle låger?

Alt efter hvilket materiale man vælger at få en havelåge eller port i kommer der vedligehold. Enkle modeller kræver dog mere vedligehold en andre.

Havelåger og porte i træ

Havelåger og porte i træ kræver samme vedligehold som et træfag. Modeller i træ kræver olie, træbeskyttelse eller maling for at forblive flot.

Vi anbefaler altid at give ens hegn træbeskyttelse af høj kvalitet så man får en beskyttelse mod fugt og UV-skader.

Havelåge og porte i tråd

Havelåger og porte i tråd er som sådan vedligeholdelsesfri. Der kan komme snavs og urenheder på hegnet som let vaskes af med sæbe og vand.

Komposit havelåge og porte

Havelåger og porte i komposit vedligeholdelses nemt ved brug af kompositrens eller sæbe og vand. Kompositlåger kan også imprægneres for at give overfladen en beskyttelse.

Havelåger og porte af ivarplank

Havelåger og porte af ivarplank vedligeholdelse ved brug af sæbevand. Fagtypen er som sådan vedligeholdelsesfri, men kan blive beskidte med tiden.

Vi anbefaler at man løbende tjekker de mindre dele ved som hængsler og beslag – dette kan med tiden kræve vedligehold.

Skal du have hjælp til valg af din låge?

Mangler du hjælp eller vejledning til valg af havelåge eller port? Du kan altid skrive en mail til os og få hjælp og vejledning på [email protected]. Du er også velkommen til at ringe i vores åbningstid på 97491452.

Vil du gerne se vores låger? Du er velkommen i vores 2000 m2 udstilling hvor vi har udstillet låger og havedøre i forskellige materialer. Vi er klar til at vejlede i vores åbningstider