Vis filter

Viser 1–30 af 55 resultater

Viser 1–30 af 55 resultater

Sandsten udendørs

Kan du lide et naturligt og rustik udseende som man ikke får i betonfliser, er sandstenfliser det rigtige valg til dit uderum. Sandsten har et unikt og naturligt udseende og dens mange forskellige farver og mønstre gør dem til en yderst alsindig og smuk sten. Sandsten er ikke en ny ting at bruge til bl.a. belægning, sandsten har været brug i årtusinde til mange formål, og dens popularitet er stadig stigende i dag.

Hvor kommer vores sandsten fra?

Vores sandsten har været på en lang rejse fra sit stenbrud i indien til din terrasse eller indkørsel i danmark. Vores sandsten har været i løbet af sin rejse været blevet fragt med skib fra indien og er blevet tjekket før afgang at de har fået de rette formater og har de rigtige farver. Vores sandsten er alle blevet testet og gennemtjekket af teknologisk institut som har konkluderet at vores sandsten fliser er egnet til det danske klima da de er frostsikret.

Når du vælger sandsten, er det vigtigt at du går efter sten der kan holde til det danske klima så du får den kvalitet der ofte hænger sammen med prisen.

Hvad koster sandsten til ens terrase og indkørsel?

Sandsten fås i mange forskellige farver og størrelser og derfor er priserne også forskellige fra hvilken model man vælger. Det er som nævnt herover rigtig vigtigt at du vælger nogle sandsten som er frostsikkert så den holder til det danske klima.

  • Vores sandsten til terrasser koster fra 379 kr. pr. m2.
  • Vores sandsten til indkørsler koster fra 869 kr. pr. m2.

Hvor kan man bruge sandsten?

Vores sandsten fås i forskellige størrelser og kan bruges til både terrasser, havestier og indkørsler. Hvis man forelsker sig i en sandsten, kan man også vælge at bruge den indendørs hvis man gerne vil have det rustikke og smukke udseende.

Sandsten til terrasser

Sandsten er utrolig stærke og holdbare. Så når man skal lave terrasser og gangstier kan man nøjes med at bruge sandsten med en tykkelse på 2,5 cm. Selvom tykkelsen kun er på 2,5 cm, får man en solid flise der ikke knækker hvis den er lagt korrekt.

Sandsten til indkørsler

Sandsten til indkørsler kræver en tykkere flise end den man bruger til terrasser så de kan klare belastningen fra biler og tung trafik. Vi anbefaler at man bruger minimum 6 cm tykke sandsten i indkørsler for at undgå at de knækker – husk at lægge dem korrekt.

Udover overstående anvendelsesmuligheder fås sandsten også i andre formater der bl.a. bruges til:

  • Støttemure / vægge
  • Skulpturer
  • Chaussesten
  • Brosten

Den naturlige skønhed fra sandsten

Sandsten har en naturlig skønhed som er svært at finde i andre materialer. Sandstenens farver og mønstre skaber et smukt og unikt udseende som passer både til moderne og klassiske designs. De smukke ved sandsten er at alle fliserne er unik skåret og man dermed ikke får 2 der er ens. Enkle modeller kan endda have flotte fossiler i overfladen som nærmest er et maleri i sig selv.

Hvordan lægger man sandsten?

Før man lægger sine sandsten, er det vigtigt at man får lavet et korrekt underlag og afretningssand som man kender fra under betonfliser. Hvis man har valgt at lægge sine sandsten i et chelsea-mønster, kommer pallen pakket så de passer i mønstret – du kan dog altid læse vores læggevejledning til at lægge chelsea mønsteret.

Når man lægger fliserne, kan de variere lidt i bredder og længder fordi de er håndhugget / kløvet. Undersidet er skåret så de gerne skulle have den samme tykkelse, skulle der være enkle hjørner der ikke har den samme tykkelse, løftes stenen og der lægges lidt ekstra sand under. Når stenene er lagt anbefaler vi at fuge dem med en fast fuge.

Vi anbefaler en fugebredde på 5-12 mm.

Vil du gerne se vores forskellige sandsten?

Vi har forskellige af sandsten lagt i vores udstilling så det er muligt at opleve dem i virkeligheden. Vores forskellige sandsten er lagt så du kan dem alle dage i ugen. Hvis du gerne vil være sikker på at sandsten er lagt i vores udstilling anbefaler vi at du kontakter os på [email protected] eller på 9749 1452.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse de ofte stillede spørgsmål vi får vedrørende vores sandsten.

Holder sandsten til det danske vejr?

Vores sandsten holder til det danske vejr. De er testet af teknologisk institut.

Hvilket fugemateriale skal jeg vælge?

Vi anbefaler at man bruger en fastfuge som bruges til fugebredde på 5-12 mm. Den faste fuge har lang levetid på minimum 5-10 år.

Hvordan vedligeholdelses sandsten?

Sandsten kræver ingen vedligehold, men kan højtryksrenses hvis den bliver beskidt. Vi anbefaler at bruges vores fliserens til sandsten for det bedste resultat.

Tåler sandsten salt?

Sandsten tåler salt – du skal derfor ikke være bange når der saltes for sne.

Kommer der alger på sandsten?

Sandsten får ligesom granit og beton også alger. Algerne kan nemt bekæmpes med en algefjerner.