Vis filter

Viser 1–30 af 43 resultater

Viser 1–30 af 43 resultater

Haveborde giver hygge i haven

Et havebord er uundværlig på enhver terrasse. Når foråret nærmere sig og solen kommer frem bliver hyggen på terrassen høj aktuel. Havebordet bliver her omdrejningspunktet for festen og sørger for mange hyggelige timer.

Vores haveborde kommer i forskellige materialer

Vi har et bredt udvalg af haveborde i forskelligt materiale. Hvis du eksemeplvis ønsket et havebord der skal stå ude ved vesterhavet og modtage salt og hård vind anbefaler vi et galvaniseret havebord.

Hvis du skal bruge et havebord i et villakvarter har du frit valg alt efter hvilken stil du ønsker på terrassen.

Når vi snakker om haveborde fås de bl.a. i følgende materiale ved os:

 • Fiberbeton
  Fiberbeton er et moderne og holdbart materiale. Borde i fiberbeton kræver minimal vedligehold og kan stå ude året rundt. Vi anbefaler dog at give bordet fiberbeton voks en gang om året for at få beholde sit glatte udseende. Fiberbeton er robust og vejrbestandigt.
 • Polywood
  Havebord i polywood giver et vedligeholdelsesfrit bord. Polywood er kunstmateriale bestående af plast og træ. Polywood kaldes også aintwood og nonwood. Selve materialet lignet rigtig træ.
 • Galvaniseret med keramik, skifer eller beton
  Galvaniseret borde er vores mest “holdbare” borde. De er disse borde vi anbefaler ud til vestkysten hvor der er behov for de er robuste og vejrbestandige.
  De galvaniseret haveborde fås med keramik bordplade, skifercoated eller med betonfliser.
  Hvis bordpladen begynder at se træls ud kan man nemt skifte mellem materialerne.
 • Granit
  Med et havebord i granit får man en løsning der er yderst stabil og holder i mange år. Granit ændre sig minimalt med tiden, du får derfor en løsning der holder sig fin.

Skal du have hjælp og vejledning til at vælge dit næste bord?
Så er du velkommen til at ringe til os på 97 49 14 52, mail til [email protected] eller besøge vores 2000 m2 store udstilling hvor vi har mange af vores møbler udstillet.