Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Runde fliser

Vores runde fliser er produceret i beton og har samme holdbarhed som de forskellige havefliser. De runde fliser skiller sig ud fra vores normale havefliser ved at de kun bliver fremstillet med 1-lagsbeton. 1-lagsbeton giver en mere rå og rustik overflade, som man typisk ønsker når man laver projekter med runde fliser.

Runde fliser til haven

Uanset om du lægger de runde fliser som trædefliser i en frodig have, danne elegante gangstier eller skabe en flot og spændende terrasse, er de runde fliser lavet til at give dit uderum en unik følelse og gøre rummet indbydende. Vores store runde fliser til haven kan være med til at skabe en følelse af ro og harmoni.

Runde fliser udendørs

De runde betonfliser er skabt til at bruges udendørs. Fliserne er støbt i beton hvilket gør at de kan holde til at bruges udendørs. Fliserne er kontrolleret og overvåget for at opret at holde den høje kvalitet som man forventer. Fliserne bliver leveret med skarpe kanter, og skal udlægges omhyggeligt for at undgå kantafskalninger. Vi anbefaler ikke man lægger dem med betonkontakt.

Trædesten i beton

Vores trædesten i beton bliver lavet i forskellige størrelser såsom:

  • Ø40
  • Ø60
  • Ø80

Fliserne kan sagtens kombineres i de forskellige størrelser så man giver et naturligt og legende udtryk til sin stil. Trædestenene i beton tillader græs og andre små planter at vokse rundt og mellem dem. De runde fliser til haven giver en flot og åndbar sti.

De runde fliser bliver ikke glatte, da de har samme overflade som normale fliser.

Sådan placerer du de runde fliser

Betontrædesten er ligetil og kræver ikke meget mere end en jævn og stabil underlag at placerer stenen. På grund af stenens vægt kræver det ikke at man støber den for at den bliver stabil. Mange graver det øverste lag af en plæne eller fjerner granitskærver for at lægge de runde fliser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad materiale er de runde fliser i?

De runde fliser bliver støbt i beton.

Bliver de runde fliser glatte?

De runde fliser bliver ikke mere glatte, end normale havefliser