Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Granitkrukker til haven

Granitkrukker en fantastisk måde at tilføje stil og funktionalitet til ens udendørsområde. Vores granitkrukker er det rigtige valg hvis er på udkig efter en smuk og holdbar løsning til at opbevare sine planter og blomster på. Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller så der helt sikkert er noget til enhver stil og smag. Vores granitkrukker er unikke og håndbearbejdet.

Forskellige krukker af granit

Vi har granit krukker i forskellige modeller og størrelse, så du kan finde den perfekte stil til dit uderum. Vores granitkrukker fås i poleret eller rillede finish, og uanset hvilken type du vælger, er du sikker på at få en krukke der holder i årtier.

Poleret granitkrukker

Vores polertede granitkrukker er et stilfuldt og elegant fald og vil passe perfekt ind i ethvert uderum. Den glatte overflade og ensartede farve gør dem til en smuk tilføjelse til ens have eller terrasse. De polerede krukker er ideelle til at plante blomster og planter og deres holdbarhed sikrer, at de forbliver smukke år efter år.

Rillede granitkrukker

Vores rillede granitkrukker har modsat de poleret et mere rustik udseende og er perfekte til dem, der ønsker en mere naturlig og organisk udseende. Den rillede overflade gør dem unikke og vil imponerede ethvert uderum. De rillede krukker er ligesom de poleret modeller velegnet til blomster og planter og holder sig også flotte år efter år.

Så uanset om du vælger en poleret eller rillede granitkrukker er du sikker på en krukke af højest kvalitet som holder i mange år frem. Granit er et naturmateriale og er yderst robust. Granit er modstandsdygtigt materiale og ideelt til udendørs brug. Krukkerne er begge vejrbestandige og kan modstå frost, sol og regn uden at miste sin flotte farve.

Kvalitet og holdbarhed

Kvalitet og holdbarhed er de 2 nøgleord når du vælger en granitkrukke. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig granitkrukker i god kvalitet og med rigtige gode priser. Vi ved hvor vigtigt det er at have smukke og funktionelle krukker i haven og derfor er vores udvalg og valgt til netop at indeholde smukke og funktionelle krukker i granit.

Er du i tvivl?

Er du stadig i tvivl om hvorvidt en granitkrukke er det rigtige valg til dine haveplanter? Så tøv ikke med at skrive til os på [email protected] eller ringe op 9749 1452. Udover at krukkerne er at finde her på webshoppen er de også udstillet i vores 2000 m2 store butik i Ulfborg hvor det både er muligt at afhente dem og se dem.