Vis filter

Viser 1–30 af 74 resultater

Viser 1–30 af 74 resultater

Gulvfliser 60×120 kan bruges i alle rum

Når man skal vælge interiør, kan de små valg af detaljer have stor betydning; lige fra møbler til flisebelægning kan være med til at skabe fundamentet for den endelige stil i ethvert rum. Når det kommer til fliser, er det især størrelsen, der ofte kommer i fokus. Den bestemmer, hvordan rummet opfattes, hvordan lys reflekteres, og hvordan hele rummet bindes sammen. Blandt det utallige sortiment af fliser har 60×120 gulvflisen skåret sig frem som en favorit for mange huse.

Så hvorfor vælge 60×120? For det første giver denne dimension rummet en uforlignelig elegance og vidde. Når man træder ind i et rum med disse fliser, er det svært ikke at bemærke den flotte følelse, de tilføjer. De er i stand til at forstørre et rum visuelt, hvilket giver en fornemmelse af mere plads og åbenhed.

60×120 fliser i høj kvalitet

I rum som køkkenet og badeværelset, hvor funktionalitet møder design, skaber 60×120 fliser en perfekt balance. Uanset om det er den kølige betonstil eller den varme terrazzotone, kommer designet virkelig til sin ret med denne størrelse. Flisens aflange form giver mulighed for færre fuger, hvilket resulterer i et mere sømløst udseende, hvor flisens egenskaber virkelig får lov til at stå frem.

60×120 giver mange muligheder

Selvom 60×120 flisen kan virke overvældende for nogle, skal man ikke undervurdere dens potentiale på væggene. De kan give rummet en dynamik, der er svær at opnå med mindre fliser, og de giver virkelig flisens design mulighed for at udfolde sig. 60×120 kan både bruges som stående og liggende på væggene hvor måden de placeres på, giver et meget forskellige udseende.

Søger du en anden størrelse gulvflise? Udforsk vores store udvalg:

Leder du efter en bestemt farve? Vi har opdelt vores gulvfliser i følgende farvekategorier: